Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία φοιτήτριας : Οργισμένο πλήθος επιτέθηκε στους κατηγορούμενους

Δολοφονία φοιτήτριας : Οργισμένο πλήθος επιτέθηκε στους κατηγορούμενους

Το περιστατικό συνέβη μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των κατηγορούμενων ενώπιον της ανακρίτριας, αλλά επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο

Να λιντσάρουν τους δύο κατηγορούμενους για την στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη επιχείρησαν άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο της Ρόδου. Το περιστατικό, που συνέβη μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των κατηγορούμενων ενώπιον της ανακρίτριας, απέτρεψαν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, απολογήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου στις 11 το πρωί και στη 1 το μεσημέρι αντίστοιχα, παρουσία και των συνηγόρων υπεράσπισής τους.

Αυτή την ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους, όπως έχει ζητήσει ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας. Γι’ αυτό άλλωστε αυτή την ώρα στους χώρους των δικαστηρίων και πέριξ αυτών, υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι η πλευρά του 19χρονου αλλοδαπού είχε ομολογήσει τις πράξεις τους και την εμπλοκή τους στην υπόθεση, όμως  δια του συνηγόρου του έχει κατατεθεί αίτημα ακύρωσης της, ενώ ο 21χρονος από την Λίνδο αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας, αναμένεται ο Εισαγγελέας και η Ανακρίτρια Ρόδου να αποφασίσουν για το αν θα προφυλακιστούν.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024