Δέκτης πρωτοφανούς επίθεσης από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, έγινε ο πρώην πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο οποίος μας… έχει συνηθίσει σε πολιτισμένες αναρτήσεις στο facebook χτύπησε και πάλι αναφερόμενος στον κ. Πουλή με απαράδεκτες εκφράσεις όπως «σκάσε» και «τσογλάνι», τον κάλεσε μάλιστα να ομολογήσει «τι εχει κλέψει, μαζι με τη γυναίκα του και το γαμπρό του» ζητώντας να φέρει χρήματα πίσω προκειμένου να γλυτώσει τα ισόβια.

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε συγκεκριμένα στο Facebook: «Πουλη, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός. Πες τι εχεις κλέψει μόνος σου,μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια. Πες και γι αυτούς που τους εκανες τις δουλειές ,απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρηματα πισω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια. Αιντε τσογλανι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκαναλα που ταΐζατε και επειδή εχεις βαλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου)».

Πουλη, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός .Πες τι εχεις κλέψει μόνος σου,μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018