Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nέα ηλεκτρική πλατφόρμα θα εξελίξει η Fiat για το επόμενο 500e

Nέα ηλεκτρική πλατφόρμα θα εξελίξει η Fiat για το επόμενο 500e

Η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να εξελίξει μια ηλεκτρική πλατφόρμα η οποία θα αποτελέσει αφετηρία για την νέα, αντίστοιχη έκδοση του νέου 500.

Η Fiat ανακοίνωσε την εξέλιξη μιας νέας αρχιτεκτονικής, εξελιγμένης εξαρχής υπό το σκεπτικό της ηλεκτροκίνησης την οποία αναμένεται να εγκαινιάσει η αντίστοιχη έκδοση του 500.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα είναι η πρώτη εξολοκλήρου ηλεκτρική που εξελίσσεται από την Fiat, σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο αντιμετώπισης της ηλεκτροκίνησης από την ιταλική φίρμα.

Σε αντίθεση δε με την τρέχουσα ηλεκτροκίνητη έκδοση του 500e η οποία διατίθεται σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ και κατασκευάζεται στο Μεξικό, το νέο ηλεκτρικό 500αράκι που θα βασίζεται στην νέα πλατφόρμα, θα είναι μοντέλο ευρείας κλίμακας και θα πωλείται και στην Ευρώπη όπου επίσης θα παράγεται.

Σε ό,τι αφορά τον ορίζοντα άφιξης του 500e, αν και προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί, αξίζει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρική πλατφόρμα αποτελεί μέρος των σχεδίων της FCA για την περίοδο 2019-2021, να επενδύσει περισσότερα από πέντε δισεκατομμύρια ευρώ για την εξέλιξη νέων τεχνολογιών που άπτονται της ηλεκτροκίνησης και την αναπροσαρμογή των εργοστασίων της σε ιταλικό έδαφος προκειμένου να υποδεχτούν νέες τεχνολογίες και μοντέλα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024