Τζόρτζεβιτς: «Κάναμε εξεζητημένα πράγματα»
Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για την πορεία της εθνικής Ελλάδας, αλλά και την εικόνα των παικτών του
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς συνεχάρη στην Εθνική Ελλάδας για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, υπενθυμίζοντας πως η ομάδα του δεν τα έχει καταφέρει ακόμη.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του προπονητή της Εθνικής Σερβίας στη συνέντευξη Τύπου:
«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Κανείς δεν περίμενε να είναι εύκολο, αλλά η Ελλάδα δεν ήρθε με το καλύτερο ρόστερ της και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε.
Περάσαμε την μπάλα κοντά στο καλάθι στο ξεκίνημα και βγάλαμε πολλή ενέργεια. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως κάναμε πολλά λάθη προσπαθώντας να ευχαριστήσουμε το κοινό.
Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες όταν παίζουμε απλά και έξυπνα, αλλά κάναμε εξεζητημένα πράγματα που οδηγούσαν σε λάθη. Η ζώνη της Ελλάδας μάς προβλημάτισε, αλλά καταφέραμε να τελειώσουμε δυναμικά το παιχνίδι.
Συγχαρητήρια στην Ελλάδα που πάλεψε άξια αν και είχε ήδη προκριθεί. Εμείς θέλουμε ακόμη μια νίκη για να εξασφαλίσουμε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο».
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα