Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντίστροφη μέτρηση για το pickup της Hyundai

Αντίστροφη μέτρηση για το pickup της Hyundai

Η Hyundai ετοιμάζεται να εισέλθει στην κατηγορία των pickup με ένα μοντέλο αντίστοιχο των προσδοκιών που δημιούργησε το πρωτότυπο Santa Cruz που παρουσιάστηκε το 2015 στο Detroit. Σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να προκύψει και ένα αντίστοιχο pickup δια χειρός ΚΙΑ.

Σχεδόν μια τετραετία μετά την πρώτη εμφάνιση του πρωτότυπου pickup Santa Cruz στην έκθεση του Detroit, η κορεατική φίρμα επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να το οδηγήσει στην παραγωγή, αναζητώντας αρχικά διέξοδο στην ιδιαιτέρως προσοδοφόρα για την κατηγορία, αγορά των ΗΠΑ χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν θα διατεθεί και στην Ευρώπη.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του επικεφαλής σχεδιασμού της Hyundai, Luc Donkerwolke, η διαδικασία σχεδιασμού του κορεατικού pickup έχει ήδη ολοκληρωθεί και πλέον απομένουν οι διαδικασίες που θα το οδηγήσουν στις γραμμές παραγωγής της. Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση, πότε αυτή θα ξεκινήσει, αναφορές κάνουν λόγο για το 2020.

Άγνωστo επί του παρόντος παραμένει αν το νέο pickup θα έχει τελικά ως αφετηρία την αρχιτεκτονική του Tucson όπως είχε αρχικά ειπωθεί ενώ δεν έχουν κλειδώσει ούτε οι διαστάσεις του.

Ακόμα σημαντικότερο όμως απ΄όλα τα παραπάνω, είναι ότι από το pickup της Hyundai θα προκύψει και ένα αντίστοιχο μοντέλο δια χειρός KIA το οποίο αναμένεται να έρθει σε δεύτερο χρόνο προβάλλοντας μια διαφορετική αισθητική εντός και εκτός.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024