Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i30 Fastback N Line: Σε σπορ διάθεση

Hyundai i30 Fastback N Line: Σε σπορ διάθεση

Το εκκεντρικής σχεδίασης i30 Fastback αποκτά πρόσβαση στην εξοπλιστική έκδοση N Line, μεταφέροντας λίγη από την σπορ αύρα της κορυφαίας έκδοσής του, στις πιο «προσγειωμένες» εκδόσεις κινητήρα.

Για εκείνους που αρέσκονται στην σπορ αισθητική αλλά δεν επιθυμούν απαραιτήτως να επενδύσουν σε μια καθαρόαιμη σπορ έκδοση, η Hyundai ανακοίνωσε ότι το εξοπλιστικό επίπεδο N Line θα είναι πλέον διαθέσιμο και στην περίπτωση του i30 Fastback.


Όπως ισχύει και στην περίπτωση του ήδη γνωστού i30 N Line, η αντίστοιχη νέα έκδοση του i30 Fastback η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το α΄τρίμηνο του 2019, θα επιχειρήσει να μεταφέρει λίγη από την σπορ χρυσόσκονη, της «N» έκδοσης που πραγματοποίησε την πρεμιέρα της στην πρόσφατη έκθεση του Παρισιού, σε εκδοχές ισχύος 250 ή 275 ίππων και στις υπόλοιπες εκδόσεις κινητήρα που απαρτίζουν την γκάμα του εκκεντρικής σχεδίασης μικρομεσαίου μοντέλου.

Έτσι, το i30 Fastback N Line διαθέτει την πλειονότητα των στοιχείων που δίνουν το σπορ στίγμα στην παραπάνω έκδοση που ξεκινά από τους 250 ίππους, ενώ εκτός από το αιχμηρότερο body kit, η έκδοση N Line διαθέτει επίσης μεγαλύτερα δισκόφρενα, βελτιώσεις στο πλαίσιο και την ανάρτηση που φιλοδοξούν να κάνουν την διαφορά από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του i30 Fastback, εξασφαλίζοντας του περισσότερη ευελιξία και μια συνολικά πιο σπορ οδηγική εμπειρία.

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική του εικόνα, η Hyundai έχει φροντίσει ενισχύσει την εμφάνιση της έκδοσης με στοιχεία όπως τα σκούρα κεντρικά φωτιστικά σώματα, την χαρακτηριστική κυψελοειδή γρίλια, την κόκκινη χαρακτηριστική γραμμή στον ανασχεδιασμένο αεροδυναμικό διαχύτη πίσω ενώ τις αναβαθμίσεις συμπληρώνουν τροχοί 18 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport.

Αντιστοίχως, στο εσωτερικό της έκδοσης N Line, το σπορ ύφος αναλαμβάνουν να αποτυπώσουν στοιχεία όπως τα σπορ καθίσματα που υπόσχονται καλύτερη πλευρική στήριξη, ο ανάλογης αισθητικής επιλογέας των σχέσεων και τα πεντάλ αλουμινίου.

Η εξοπλιστική έκδοση N Line τόσο στην περίπτωση του i30 όσο και σε αυτήν του i30 Fastback θα είναι διαθέσιμη για όλες τις εκδόσεις κινητήρα των δύο μοντέλων συμπεριλαμβανομένης της βασικής βενζινοκίνητης με τον τρικύλινδρο κινητήρα 1,0 λίτρου απόδοσης 120 ίππων αν και σε αυτήν την περίπτωση, η διάσταση των τροχών περιορίζεται στις 17 ίντσες προκειμένου να μην αλλοιωθεί ο αποδοτικός χαρακτήρας της έκδοσης.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024