Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα νίκη του Ολυμπιακού με ρεσιτάλ ευκαιριών

Νέα νίκη του Ολυμπιακού με ρεσιτάλ ευκαιριών

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Παναιτωλικού με 2-1, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Ποντένσε και Γκερέρο τα γκολ της ομάδας του λιμανιού.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στον Παναιτωλικό, καθώς οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της ομάδας του Αγρινίου με 2-1 στο Καραϊσκάκη. Με τη νίκη τους αυτή οι πειραιώτες πέρασαν τον Ατρόμητο και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 26 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ματς από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, με την ομάδα του λιμανιού να μπαίνει δυνατά στο ματς με στόχο ένα γρήγορο γκολ. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τον στόχο τους με τον Ποντένσε στο εντέκατο λεπτό και αυτό το γκολ ζητούσε τις προηγούμενες μέρες ο Μαρτίνς, για ν’ αναγκάσει τον Παναιτωλικό να βγει από την περιοχή του.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αυτή την φορά με σκόρερ τον Γκερέρο στο 25′ και οι ερυθρόλευκοι πήραν «αέρα» δύο τερμάτων από τα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα και είναι αξιοσημείωτο πως οι πειραιώτες είχαν 12 τελικές προσπάθειες στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, οι δέκα εκ των οποίων ήταν στην εστία.

Πολλές φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του λιμανιού να πιέζει τους φιλοξενούμενους με στόχο την επίτευξη τρίτου γκολ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν καλή κυκλοφορία μπάλας, έβγαλαν συνεργασίες και είχαν ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος. Ο Ολυμπιακός απείλησε την εστία του Κυριακίδη αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τρίτο τέρμα. Ο Παναιτωλικός βρήκε πάντως τρόπο να μειώσει σε 2-1 με το γκολ του Καμαρά στην μοναδική επί της ουσίας καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο. Ακόμα και μετά το γκολ του Παναιτωλικού πάντς ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση αναζητώντας το τρίτο γκολ, με τους ερυθρόλευκους να χάνουν κι άλλες καλές ευκαιρίες. Τελικά το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε από το 53′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χαντάκια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά (64′ Νάτχο), Φορτούνης (87′ Μπουχαλάκης), Ποντένσε, Ναουέλ (73′ Τοροσίδης), Γκερέρο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ρότσα, Χαντάκιας, Άργκους, Ντίας, Λουσέρο, Μάζουρεκ, Μανά (83′ Γιαννιώτης), Ουίλιαν (56′ Μαλής), Μοράρ (68′ Καμαρά).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024