Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι συμβουλές της Μισέλ στη Μέγκαν

Οι συμβουλές της Μισέλ στη Μέγκαν

«Η πολυτιμότερη συμβουλή που θα μπορούσα να της δώσω θα ήταν να πάρει το χρόνο της και να μην βιάζεται να κάνει πράγματα» απάντησε η Μισέλ Ομπάμα, ερωτηθείσα σχετικά με την Μέγκαν Μάρκλ.

Συμβουλές στην δούκισσα του Σάσεξ, σχετικά με το πώς να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, έδωσε η Μισέλ Ομπάμα μέσα από συνέντευξη της, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τίτλο «Becoming».

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Good Housekeeping» η πρώην πρώτη κυρία δήλωσε ότι «Όπως ακριβώς συνέβη και σε μένα, η Μέγκαν Μαρκλ πιθανότατα δεν είχε ποτέ ονειρευτεί ότι την περίμενε μια τέτοια ζωή. Η πίεση που νιώθεις από τον εαυτό σου αλλά και από τους γύρω σου είναι συχνά πολύ μεγάλη, οπότε η πολυτιμότερη συμβουλή που θα μπορούσα να της δώσω θα ήταν να πάρει το χρόνο της και να μην βιάζεται να κάνει πράγματα».

Η 54χρονη πλέον Μισέλ, είπε ότι τους πρώτους μήνες της θητείας της ως πρώτη κυρία, προτίμησε να μείνει στο Λευκό Οίκο, αφιερώνοντας όλο το χρόνο της, στις δύο της κόρες, που είχαν αλλάξει σχολείο και άφησε για αργότερα πιο φιλόδοξα έργα.

«Νομίζω ότι ακόμη κι αυτό είναι σημαντικό. Αυτό που θα έλεγα είναι πως υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για να κάνεις πολλά καλά – και νομίζω ότι η Μέγκαν μπορεί να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπό της, καθώς και την δική της ευτυχία, αν κάνει κάτι που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά της» πρόσθεσε η ίδια.

Ο Μισέλ Ομπάμα κατα τη διάρκεια των 8 ετών που έμεινε στο Λευκό Οίκο έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με την παιδική υγεία και διατροφή.

Η Μέγκαν Μαρκλ από τότε που έγινε και επισήμως μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει συμμετάσχει σε νέα έργα με πιο πρόσφατο τη συμμετοχή της στο βιβλίο μαγειρικής των θυμάτων της τραγωδίας του Grenfell. Το βιβλίο περιέχει συνταγές τ από μάγειρες που υποστηρίζουν τόσο τους κατοίκους που έχουν πληγεί από τη φωτιά του Πύργου Grenfell, αλλά και άλλους ανθρώπους σε ανάγκη.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024