Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προφυλακιστέα και η φερόμενη υπαρχηγός της «μαφίας χρυσού»

Προφυλακιστέα και η φερόμενη υπαρχηγός της «μαφίας χρυσού»

Η κατηγορούμενη και μητέρα δύο παιδιών αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με παράνομες συναλλαγές και πως εργαζόταν νόμιμα στο κατάστημα

Προφυλακιστέα  κρίθηκε μετά την απολογία της άλλη μία κατηγορούμενη στην υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού. Πρόκειται για τη φερόμενη ως υπαρχηγό του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού, η οποία ήταν γραμματέας στο κεντρικό κατάστημα του ενεχυροδανειστή επί της οδού Πατησίων, η οποία εμφανίζεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη και μητέρα δύο παιδιών αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με παράνομες συναλλαγές και πως εργαζόταν νόμιμα στο κατάστημα.

«Υπαρχηγός με 1.200 μισθό τον μήνα, είναι αστείο» σχολίασαν οι συνήγοροι της για τα στοιχεία της δικογραφίας εις βάρος της εντολέως τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για  την υπόθεση έχουν απολογηθεί μέχρι στιγμής 40 κατηγορούμενοι και έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι οκτώ κατηγορούμενοι, ενώ οι υπόλοιποι είναι ελεύθεροι με ή χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ο κύκλος των απολογιών αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο.

Νωρίτερα, το δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στο γνωστό ενεχυροδανειστή, ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας, που κατηγορείται για το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού. Μετά την απολογία του με την σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας διαφθοράς και του αρμόδιου εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Παρά τις προσπάθειές μας και παρά το ότι προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε ανακριτή και εισαγγελέα να αντιληφθούν την υποδομή της υποθέσεως, αυτό δεν κατέστη δυνατό και αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε ότι πεποίθηση του είναι ότι κυριάρχησε η ηχηρότητα της υποθέσεως και η δήλωση του πρωθυπουργού που ουσιαστικά προκατελαβε την κατάληξη της υπόθεσης.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024