Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η ολλανδική πρεσβεία απέτρεψε την είσοδο κι άλλων χούλιγκανς

Η ολλανδική πρεσβεία απέτρεψε την είσοδο κι άλλων χούλιγκανς

Η Πρεσβεία της Ολλανδίας ενημέρωσε τις Αρχές για δύο πούλμαν γεμάτα «σεσημασμένους» χούλιγκανς, με την Αστυνομία να τους σταματάει πριν μπουν στο ΟΑΚΑ και τα πράγματα γίνουν ακόμη χειρότερα

Οι εικόνες που ταξίδεψαν παντού από τα επεισόδια του αγώνα ΑΕΚ – Αγιαξ, δεν τιμούν ούτε την Ενωση, ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν, με τις εικόνες από το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια να είναι άσχημες από όλα τα εγχώρια κλαμπ και να κάνουν επιτακτική την ανάγκη για δραστικά μέτρα από τις Αρχές.

Πιο συγκεκριμένα η κατάσταση για το ΑΕΚ-Αγιαξ και την παρουσία χούλιγκανς στην εξέδρα της ολλανδικής ομάδας είχε ξεφύγει.

Το πολύ μεγάλο λάθος της UEFA να επιμείνει να κατέβουν οι οπαδοί του Αγιαξ στο κάτω διάζωμα και να μην μείνουν στην ασφάλεια του πάνω διαζώματος ήταν καθοριστικό. Διότι στο πάνω διάζωμα ήταν και της Μπάγερν Μονάχου, της Μπενφίκα, της Σέλτικ και της Βίντι φέτος δίχως προβλήματα.

Όμως η κατάσταση μετά τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας το βράδυ της Δευτέρας, είχε ξεφύγει τόσο που παρενέβη η Πρεσβεία της Ολλανδίας.

Αναλυτικότερα, υπήρχαν πληροφορίες για παρουσία σεσημασμένων χούλιγκανς του Αγιαξ και του Παναθηναϊκού στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Και μπορεί τελικά να μπήκαν περισσότεροι από 100 χούλιγκανς του ΠΑΟ στην εξέδρα των Ολλανδών, ωστόσο με παρέμβαση της Πρεσβείας της Ολλανδίας απαγορεύθηκε να πλησιάσουν στο ΟΑΚΑ ακόμη δύο πούλμαν. Και για αυτά τα δύο πούλμαν είχε σημάνει… κόκκινος συναγερμός στην Πρεσβεία. Σε συνεργασία με την Αστυνομία δεν πλησίασαν στον περιβάλλοντα χώρο. Διότι θα μπορούσε η κατάσταση στο ΟΑΚΑ να ήταν πολύ χειρότερη…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024