Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου στον αγώνα της Τσέλσι με τον ΠΑΟΚ στο Στάμφορντ Μπριτζ, ο Ζιρού με σουτ στην αριστερή γωνία της εστίας, νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-0 των Μπλε του Λονδίνου. Δέκα λεπτά αργότερα (37′), ο Γάλλος στράικερ πήρε την μακρινή μπαλιά, και με σουτ στην κίνηση «έγραψε» το 2-0 για την ομάδα του Μαούριτσιο Σάρι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά αγωνίζεται με αριθμητικό μειονέκτημα από το 7ο λεπτό μετά την αποβολή του Χατσερίντι.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Τι Τζέι Σορτς μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μονακό για τα play-in αναφέροντας πως δεν έχουν σημασία όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον.
Δέκα μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ, ο Κριστιάν Κίβου είναι έτοιμος να καταρρίψει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Αρμάντο Καστελάτσι – Η ατάκα α λα Μουρίνιο που τον έκανε… Special Κίβου.