Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Hopman Cup: Τιτανομαχίες Τσιτσιπά – Σάκκαρη με Φέντερερ και Σερένα

Hopman Cup: Τιτανομαχίες Τσιτσιπά – Σάκκαρη με Φέντερερ και Σερένα

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 2ο όμιλο μαζί με τις Ελβετία, Ηνωμένες Πολιτείες και Μεγάλη Βρετανία στο Hopman Cup – Αναλυτικά το πρόγραμμα των Τσιτσιπά, Σάκκαρη

Στο Hopman Cup μετά από 17 χρόνια επιστρέφει η Ελλάδα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να αντιμετωπίζουν σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου τένις! Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Περθ της Αυστραλίας από τις 29/12 έως τις 6/1 και η χώρα μας βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο μαζί με τις Ελβετία, Ηνωμένες Πολιτείες και Μεγάλη Βρετανία.

Ο έλληνας τενίστας στα παιχνίδια του ομίλου θα αγωνιστεί απέναντι στον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ, ενώ η 23χρονη πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει τη σπουδαία Σερένα Γουίλιαμς. Συγκεκριμένα, το πρώτο «ματσάρισμα» της χώρας μας θα είναι με την Μεγάλη Βρετανία. Στις 29/12 η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Κέιτ Μπουλτέρ, ενώ ο Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Κάμερο Νόρι. Φυσικά, στο πρόγραμμα υπάρχει και η αναμέτρηση των δύο χωρών στο μεικτό διπλό.

Στις 31/12 η Ελλάδα θα αντιμετωπίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ελληνίδα τενίστρια θα παίξει με τη Σερένα Γουίλιαμς, ενώ ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί απέναντι στον Φράνσις Τιαφόε και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το μεικτό διπλό. Στις 3 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένες οι αναμετρήσεις με την Ελβετία, όπου ο Στέφανος θα παίξει με τον θρυλικό Φέντερερ και η Σάκκαρη με την Μπελίντα Μπένσιτς, ενώ οι τέσσερις τενίστες θα αναμετρηθούν και στο μεικτό διπλό.

Στον πρώτο όμιλο βρίσκονται οι Γερμανία (Αντζελίκ Κέρμπερ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ), Αυστραλία (Ασλεϊ Μπάρτι, Μάθου Εμπντεν), Ισπανία (Γκαρμπίν Μουγκουρούθα, Νταβίντ Φερέρ) και Γαλλία (Αλιζέ Κορνέ, Λούκας Πουίγ). Οι δύο χώρες που θα κατακτήσουν την πρώτη θέση σε κάθε όμιλο θα παίξουν στον μεγάλο τελικό της 6ης Ιανουαρίου.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024