ΠΑΟΚ: Πάνοπλος στο Λονδίνο για το ματς με την Τσέλσι
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς του Europa League με την Τσέλσι (29/11, 22:00) μπήκαν οι Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (παρ' ότι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα), αλλά και οι Ουάρντα, Χατσερίντι
Με 22 παίκτες στην αποστολή ο ΠΑΟΚ «πετάει» στις 10:00 το πρωί από τη Θεσσαλονίκη για το Λονδίνο όπου αύριο (29/11, 22:00) θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι σε ένα ματς για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.