Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκαν οι μετοχές του ομίλου Κόκκαλη καθώς κατέγραψαν μεγάλη πτώση στη συνεδρίαση της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις δημοπρασίες η Ιntralot κατέγραφε απώλειες 18,76%, η Ιntracom έχανε 17,28% και η Ιntrakat έχανε 1,98%.

Μετά τις δημοπρασίες η Intralot έκλεισε σχεδόν στο -26,89% και στα 0,378 ευρώ, η Ιntracom απώλεσε 18,76% και η Intrakat έχασε 1,98%.

Από την αρχή του έτους η μετοχή της Ιntralot χάνει 75%, καθώς τον Ιανουάριο  κινούνταν στο 1,50 ευρώ.

Στο χρηματιστήριο του Βερολίνου, το ομόλογο της Intralot λήξης 2024, διαπραγματευόταν 21,48% χαμηλότερα στις 63,6 μονάδες βάσης.

Κι όλα αυτά σε μια συνεδρίαση η οποία χαρακτηρίζεται εξισορροπητική καθώς ο γενικός δείκτης έχασε μόλις 0,19% ενώ ο συνολικός τζίρος δεν ξεπέρασε τα 37 εκατ. ευρώ. Το στοιχείο αυτό δείχνει ότι οι μετοχές του ομίλου Κόκκαλη βρίσκονται στο στόχαστρο των επενδυτών οι οποίοι πουλάνε εκφράζοντας τις ανησυχίες τους για την πορεία των εταιρειών.

Στην αγορά εκφράζονται απορίες αλλά και αγωνία για την εξέλιξη που θα έχει ο όμιλος αν συνεχιστεί αυτή η ξαφνική κατρακύλα. Αναλυτές τονίζουν ότι δεν δικαιολογείται μια τέτοια εικόνα στα συγκεκριμένα «χαρτιά», εκτός κι αν οι επενδυτές φεύγουν από τις εταιρείες διότι φοβούνται κάποιες μελλοντικές εξελίξεις. Θα έχει ενδιαφέρον η συνεδρίαση της Πέμπτης και θα φανεί αν υπάρχουν όντως αντικειμενικοί λόγοι που οδηγούν στο sell off.