Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαδόπουλος: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

Παπαδόπουλος: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

Την ανάγκη να εκμεταλλευτεί ο ΟΦΗ την έδρα του επεσήμανε ο Νίκος Παπαδόπουλος - Το σχόλιο του για το παιχνίδι με τον Άρη (25/11)

Στην έδρα ποντάρει ο Νίκος Παπαδόπουλος για την αντεπίθεση του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Παπαδοπουλος μίλησε στην κάμερα του OFI TV σχολιάζοντας και την επικείμενη αναμέτρηση με τον Άρη στο Γεντί Κουλέ (25/11).

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Δουλέψαμε πολύ σε όλους τους τομείς, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, όπου είχαμε ένα θέμα στο να πατήσουμε περιοχή στα προηγούμενα παιχνίδια. Το άσχημο για εμάς είναι ότι δεν επιστρέφουν κάποιοι ποδοσφαιριστές απ’ ότι φαίνεται με τα προβλήματα που είχαμε.

Απεναντίας έχουμε χάσει ακόμα έναν ή δυο, θα δούμε μέχρι τελευταία στιγμή. Όποιος παίξει, ακόμα και παιδί από την β’ ομάδα, θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς γιατί τους έχουμε ανάγκη. Οι απουσίες είναι ένα πρόβλημα για την ομάδα μας, προστέθηκαν δυστυχώς κι άλλες. Είναι κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε ανάγκη τους 3 βαθμούς, καθώς έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά. Έχουμε καιρό να γευτούμε τη νίκη. Επειδή η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και οι αγώνες μέχρι το τέλος του α’ γύρου είναι δύσκολοι, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα ματς στην έδρα μας.

Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, το έχουμε δει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, παρά το ότι είχε κάποιες ήττες. Η αλλαγή προπονητή παίζει ρόλο, κυρίως στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Αυτό που κοιτάζουμε εμείς είναι να είμαστε καλά σαν ομάδα, να τους προβληματίσουμε επιθετικά και να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024