Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στην Κίνα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μαθητές –  Πέντε νεκροί

Τραγωδία στην Κίνα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μαθητές – Πέντε νεκροί

Πέντε νεκροί και 18 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από το δυστύχημα με αυτοκίνητο που έπεσε σήμερα για άγνωστο λόγο πάνω σε μια ομάδα μαθητών

Πέντε νεκροί και 18 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από το δυστύχημα με αυτοκίνητο που έπεσε σήμερα για άγνωστο λόγο πάνω σε μια ομάδα μαθητών που διέσχιζε τον δρόμο, στην βορειοανατολική Κίνα, σύμφωνα με τα επίσημα μέσα ενημέρωσης.

Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι μπροστά από ένα Δημοτικό σχολείο στην πόλη Χουλουντάο της επαρχίας Λιαονίγκ και ο ακριβής αριθμός των θυμάτων παραμένει άγνωστος, όπως μετέδωσε το επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο CCTV στο μικρομπλόγκ Weibo διευκρινίζοντας μάλιστα ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει μια ομάδα παιδιών να ετοιμάζεται να διασχίσει τον δρόμο και ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει από αριστερά τα παιδιά με αντίθετη κατεύθυνση από την κυκλοφορία και να πέφτει πάνω τους. Σε κάποια πλάνα διακρίνονται νεκρά παιδιά πεσμένα στο πεζοδρόμιο.

Τα τροχαία δυστυχήματα στην Κίνα λαμβάνουν συχνά άσχημες διαστάσεις. Πρόσφατα, τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν στα νοτιοδυτικά της χώρας από την πτώση του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν μέσα σε μια λίμνη έπειτα από καυγά που ξέσπασε μεταξύ του οδηγού και μιας επιβάτιδας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024