Με τόσο γλυκό αριστερό πόδι του θα μπορούσε θαυμάσια εκτός από εξτρέμ να έπαιζε πίσω από τους ή τον επιθετικό κορυφής. Εκεί -ανάμεσα σε όλα τα άλλα- μπορεί να καμουφλαριστεί η δυσανεξία του στο μαρκάρισμα και οι χαλαρές επιστροφές του στην άμυνα
Εχω παρακολουθήσει όσο καλύτερα γινόταν την πορεία του Πάνου Αρμενάκα. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση παρά το γεγονός ότι οι προσπάθειες που έκανε ο ίδιος και η οικογένειά του για να παίξει σε υψηλό επίπεδο στην Αγγλία δεν ευδοκίμησαν. Αγωνιστική εξήγηση υπάρχει και φυσικά είναι αδύνατο να διαφεύγει του Νίκου Νταμπίζα. Ο ομογενής παίκτης έχει πολύ καλό αριστερό πόδι και μια κλίση να πηγαίνει συνεχώς στις προσωπικές ενέργειες. Αν επιχειρούσε να παίζει πιο απλά θα είχε ίσως καταφέρει περισσότερα πράγματα. Βρίσκεται ήδη στα είκοσι χρόνια του και δεν γίνεται να αντιμετωπίζεται μόνο σαν ταλέντο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.