Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στήριξη Ιρλανδίας σε Μέι: Χαοτικό το Brexit χωρίς συμφωνία

Στήριξη Ιρλανδίας σε Μέι: Χαοτικό το Brexit χωρίς συμφωνία

Κάλεσμα προς τους Βρετανούς να στηρίξουν το σχέδιο συμφωνίας της Τερέζα Μέι με τις Βρυξέλλες, για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, απηύθυνε ο υπουργός Εξωτερικών της Ιρλανδίας Σάιμον Κόβενι

Κάλεσμα προς τους Βρετανούς να στηρίξουν το σχέδιο συμφωνίας της Τερέζα Μέι με τις Βρυξέλλες, για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, απηύθυνε ο υπουργός Εξωτερικών της Ιρλανδίας Σάιμον Κόβενι.

Ο ίδιος προειδοποίησε ότι ο συμφωνία αποτελεί μονόδρομο, υποστηρίζοντας ότι διαφορετικά θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια «χαοτική» έξοδο χωρίς συμφωνία.

«Έχουν να κάνουν μια επιλογή – είτε αυτή τη συμφωνία, είτε ένα χαοτικό Brexit χωρίς συμφωνία, είτε δυνητικά μια σειρά γεγονότων που θα οδηγήσουν το όλο σχέδιο σε κατάρρευση», δήλωσε ο Κόβενι, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Press Association.

Ο Κόβενι εκτίμησε ότι θα είναι «δύσκολο» να βρεθεί μια εναλλακτική στη συμφωνία που διαπραγματεύθηκε η Μέι, η οποία θα επιτρέπει να αποφευχθούν τα λεγόμενα «σκληρά» σύνορα.

«Εάν οδηγηθούμε σε αυτή την κατάσταση, θα πρέπει να αναζητήσουμε τρόπους με τους οποίους αυτό μπορεί να αποφευχθεί, αλλά δεν θα είναι εύκολο», τόνισε ο Ιρλανδός υπουργός.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024