Με κορυφαίο τον Ριόν Μπράουν (19π.), ο Προμηθέας Πατρών πέρασε νικηφόρα από το «Αντώνης Τρίτσης», σημειώνοντας την τρίτη εκτός έδρας νίκη του και τέταρτη στο σύνολο στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 69-57 του Χολαργού για την 6η αγωνιστική, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην τέταρτη απώλεια και πρώτη στο «σπίτι» τους.
Με μόλις 2/22 τρίποντα και 11 λάθη, ο Χολαργός δεν είχε… τύχη απέναντι στον Ευρωπαίο Προμηθέα, που έδωσε ρεσιτάλ δημιουργίας (19ασ.), σε ένα ματς που ήθελε τη νίκη για να κάνει άλμα… τετράδας. Μοναδικός διασωθείς από τους γηπεδούχους ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς με 12 πόντους, αλλά απογοητευτικά ποσοστά ευστοχίας (2/8δ., 1/3τρ.).
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Τζενάρο Γκατούζο ευχαρίστησε όλους τους Ιταλούς για την στήριξή τους και δήλωσε πως αποχωρεί από τον πάγκο της «σκουάντρα ατζούρα» με πόνο στην καρδιά.
Ο Άρνε Σλοτ επιβεβαίωσε ότι η επιστροφή του Άλισον στην αγωνιστική δράση θα αργήσει, χάνοντας τόσο τα ματς με την Παρί για τους «8» του Champions League όσο και αρκετά μάλλον περισσότερα.