Ζήτησε κερκίδα για Γεντί Κουλέ ο Άρης
Οι Κίτρινοι έχουν στείλει έγγραφο στην αστυνομία και περιμένουν απάντηση
Η ΠΑΕ Άρης εδώ και κάποιες μέρες έχει στείλει έγγραφο στην αστυνομία, με το οποίο ζητά να της παραχωρηθεί κερκίδα στο Γεντί Κουλέ για τον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ (25/11, 7.30 μ.μ.) αμέσως μετά τη διακοπή της Super League. Οι κίτρινοι με το αίτημά τους θέλουν να εξασφαλίσουν θέση για τους οπαδούς τους που θα βρεθούν στο γήπεδο μεμονωμένα και περιμένουν πλέον την απάντηση των αρμοδίων.
Στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα που έγινε σήμερα (15/11) το πρωί, πάντως, δεν συζητήθηκε η παραχώρηση εισιτηρίων από την πλευρά των Κρητικών.
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442