«Ντου» των βελγικών Αρχών στα γραφεία της Μουσκρόν για «μαύρο χρήμα»
Τρεις προσαγωγές διοικούντων της Μουσκρόν, οι μετοχές της οποίας είναι ακόμα στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, έκανε η αστυνομία του Βελγίου, που ερευνά πολλές παράνομες δραστηριότητες. Από «μαύρο χρήμα» μέχρι και στήσιμο αγώνων!
Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είναι… εξαφανισμένος από προσώπου γης, αλλά φαίνεται πως θα αναγκαστεί να εμφανιστεί. Κι αν όχι εδώ, στο Βέλγιο, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα, οι Αρχές του Βελγίου έκαναν “ντου” στα γραφεία της Μουσκρόν. Ο λόγος; Ότι έχουν ανακαλύψει… σκιώδεις συνναλαγές γύρω από την ομάδα. Συναλλαγές που αφορούν και τον Ταϊλανδό, υποψήφιο επενδυτή και… σωτήρα και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442