Ξεχασιάρης και παιχνιδιάρης… Ο διαιτητής Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών εβδομάδων από την αγγλική FA, γιατί ζήτησε από δύο αρχηγούς να παίξουν «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί» για να αποφασιστεί η σέντρα, πριν από έναν αγώνα του πρωταθλήματος γυναικών (WSL).

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο ρέφερι πρότεινε αυτή τη λύση, επειδή είχε ξεχάσει το νόμισμά του…

Το περιστατικό συνέβη πριν από την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Ρέντινγκ στις 26 Οκτωβρίου, με τις αρχηγούς Στεφ Χιούτον και Κίρστι Πιρς να συμμετέχουν στην πρωτόγνωρη για το άθλημα διαδικασία.

«Η FA μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο διαιτητής Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα έχει τεθεί σε αναστολή για 21 ημέρες, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, αφού δέχτηκε μια κατηγορία μη ενεργώντας προς το συμφέρον του παιχνιδιού», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της FA. «Αυτό συνέβη στο αγώνα FA WSL μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ρέντινγκ την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου όταν δεν κατάφερε να καθορίσει ποια ομάδα θα ξεκινούσε τον αγώνα με το «πέταγμα» ενός νομίσματος, όπως απαιτείται από τους κανονισμούς του παιχνιδιού».

Ο Μακ Ναμάρα, ο οποίος έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της αναστολής της FA, θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα από τις 17 Δεκεμβρίου.