
Μια γκαλερί στην Στοκχόλμη γέμισε με φουσκωτούς κύκνους
Ο Shrigley δημιούργησε τα Swan-things για το Spritmuseum, αφού η γκαλερί έδωσε στον καλλιτέχνη την ελεύθερη βούληση να κάνει ό,τι ήθελε στον εκθεσιακό τους χώρο
Ο Βρετανός καλλιτέχνης David Shrigley έχει γεμίσει μια γκαλερί στο Spritmuseum της Στοκχόλμης με γιγαντιαίους φουσκωτούς κύκνους ,οι οποίοι φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν σε κύκλους 12 λεπτών.
Ο Shrigley δημιούργησε τα Swan-things για το Spritmuseum, αφού η γκαλερί έδωσε στον καλλιτέχνη την ελεύθερη βούληση να κάνει ό, τι ήθελε στον εκθεσιακό τους χώρο.
«Ήθελα να γεμίσω το χώρο με ένα κομμάτι, κάτι που δεν μου επιτρέπεται να κάνω πολύ συχνά», είπε ο Shrigley. «Η πρώτη δουλειά του καλλιτέχνη είναι να γεμίσει το χώρο, είτε ένα κομμάτι χαρτί, είτε ένας τοίχος ή ένας χώρος γκαλερί.»
Η πρόσκληση οδήγησε στην Έκθεση των Giant Inflatable Swan-things, η οποία βλέπει τα σκιαγραφικά σχέδια της Shrigley, που έφεραν στον τρισδιάστατο κόσμο.
- Ζελένσκι: Με τον πόλεμο στο Ιράν οι διαπραγματευτές των ΗΠΑ δεν έχουν χρόνο για την Ουκρανία
- Ένας μήνας με πλαφόν σε καύσιμα και 63 αγαθά: Συγκρατήθηκαν οι τιμές; Ούτε καν
- Πάτρα: 44χρονος έκλεψε μηχανή για να «διαδώσει τον λόγο του Θεού» – Έκανε βόλτες μέχρι τα Καλάβρυτα
- Αρτέτα: «Δεν έχουμε κανέναν φόβο, έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά μας»
- Boomers: Γίνονται 80 ετών και επανεφευρίσκουν την τρίτη ηλικία
- Ο Χάρισον Φορντ και το Τέρας μέσα του – Η άγνωστη μάχη του Ιντιάνα Τζόουνς με την κατάθλιψη


