Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός και η δυναμική που δίνει το Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός και η δυναμική που δίνει το Καραϊσκάκη

Το φαληρικό γήπεδο θα είναι γεμάτο στο ντέρμπι των ερυθρόλευκων με τους πράσινους και ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την δυναμική που του δίνει η έδρα του

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Κυριακής τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψει κάποιος τις σκέψεις των ερυθρόλευκων για τον αγώνα με τον παραδοσιακό τους αντίπαλο. Μια λέξη υπάρχει μόνο στο μυαλό όλων στο μεγάλο λιμάνι. Νίκη.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων και θέλει να δώσει συνέχεια, ειδικά μάλιστα σ΄ ένα τέτοιο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό και το σημείο «κλειδί» στην προσπάθεια των πειραιώτων να πάρουν τη νίκη, είναι φυσικά το Καραϊσκάκη. Η δυναμική που δίνει το συγκεκριμένο γήπεδο στους ερυθρόλευκους είναι μοναδική κι αυτό ακριβώς καλούνται να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην αυριανή αναμέτρηση.

Το φαληρικό γήπεδο θα είναι γεμάτο με τον κόσμο του Ολυμπιακού να «διψάει» για την κατάκτηση της νίκης και οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να ποντάρουν πολλά σ’ αυτή την καυτή ατμόσφαιρα. Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα στο ματς, καθώς ο Παναθηναϊκός θα έχει νέα παιδιά στην εντεκάδα του, νέα παιδιά που δεν έχουν ξαναπαίξει σε ντέρμπι «αιωνίων». Κι αυτό ακριβώς πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του λιμανιού.

Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ, τότε θα έχει κάνει και το αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση του στόχου του. Ο Μαρτίνς έχει μιλήσει στους παίκτες του για την σημασία του πρώτου 20λεπτου στο ματς και πόσο πολύ θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό ένα γρήγορο γκολ. Οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν σκοράρουν στα πρώτα λεπτά του αγώνα, τότε θα βάλουν δύσκολα στον αντίπαλο τους και το Καραϊσκάκη θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους ερυθρόλευκους.

Κι αυτό ακριβώς θέλουν να πετύχουν οι πειραιώτες στην κυριακάτικη αναμέτρηση. Να πετύχουν ένα γκολ στα πρώτα λεπτά του ματς για να αλλάξουν τα δεδομένα του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά ο Ολυμπιακός σκέφτεται μόνο τη νίκη απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την ομάδα του Πειραιά και οι παίκτες τλου Ολυμπιακού είναι σε εγρήγορση για την πολύ μεγάλη αναμέτρηση.

Τούτο άλλωστε φάνηκε και από τις συζητήσεις που έκαναν στο Ρέντη μετά τη νίκη επί της Ντουντελάνζ, ξεκαθαρίζοντας πως θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν τον στόχο τους. Αυτό πάντως που δεν πρέπει να κάνουν οι ερυθρόλευκοι, είναι να θεωρήσουν πως θα έχουν εύκολη αποστολή. Ο Μαρτίνς όμως φρόντισε να ξεκαθαρίσει στους παίκτες του πως θέλει να δει σωστή νοοτροπία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024