Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μελισσανίδης: «Αν δεν πάρουμε τον τίτλο αποτύχαμε με πρώτο εμένα»

Μελισσανίδης: «Αν δεν πάρουμε τον τίτλο αποτύχαμε με πρώτο εμένα»

Τα μηνύματα που έστειλε με την ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Μετά την προβληματική εικόνα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τα ενθαρρυντικά μηνύματα στο Μόναχο και το επεισόδιο του Ούρος Τσόσιτς με τον Νίκλας Χουλτ ο Δημήτρης Μελισσανίδης επέλεξε να εμφανιστεί στα Σπάτα για να στείλει τα μηνύματά του στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ.

«Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, αποτύχαμε όλοι με πρώτο εμένα» ανέφερε χωρίς περιστροφές ο ισχυρός ανήρ της Ένωσης δύο 24ωρα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (11/11, 15:00).

Ξεκίνησε όμως την ομιλία του από την απαράδεκτη ενέργεια του Ούρος Τσόσιτς που τράβηξε την κοτσίδα του συμπαίκτη του Νίκλας Χουλτ στο Μόναχο στη διάρκεια του αγώνα με τη Μπάγερν. «Επειδή μου αρέσει να σας τα λέω όλα εδώ μπροστά σας και μου αρέσει να τα λέμε συχνά, θα σας πω ότι η εικόνα αυτή με πείραξε. Μπορεί αμέσως να ζήτησαν και οι δυο συγγνώμη αλλά είναι κάτι που έγινε δημόσια και χάλασε την εικόνα μας. Τα θέματα πειθαρχίας, γνωρίζετε ότι είναι η αδυναμία μου».

Για την απόδοση στο Μόναχο και την εικόνα απέναντι στην σπουδαία Μπάγερν είπε: «Εμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης», ενώ μίλησε για το άσχημο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αναφέροντας «Εγώ από συστήματά δεν ξέρω, αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα γιατί δεν είχατε ψυχή. Σαφώς και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καταστροφή, αλλά δώσαμε δικαιώματα χωρίς λόγο».

Στο φινάλε της ομιλίας του έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους. «Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε θα έχουμε όλοι αποτύχει με πρώτο έμενα! Εγώ σας λέω ότι μπορούμε να το πάρουμε και πάλι και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς χωρίς τον κόσμο μας και το μόνο που σας ζητάω είναι να μπείτε με ψυχή από το πρώτο λεπτό, να το πάρουμε και να συνεχίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας» είπε στο τέλος της ομιλίας του στους «κιτρινόμαυρους» ο Μελισσανίδης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024