Λήξαν χαρακτήρισε το συμβάν με τον Ούρος Τσόσιτς ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Νίκλας Χουλτ αποκαλύπτοντας ότι ακολούθησε η εκατέρωθεν συγγνώμη.
Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν αψιμαχία κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα ο Σέρβος στόπερ έφτασε σε σημείο να τραβήξει την κοτσίδα του Σουηδού.
«Ανταλλάξαμε κάποια λόγια μεταξύ μας. Είχαμε μία διαφωνία. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης μες το γήπεδο. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι. Στο βίντεο δείχνει χειρότερο από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είπαμε. Φωνάξαμε ανόητα πράγματα ο ένας τον άλλον. Είναι πράγματα που συμβαίνουν μέσα σε ένα γήπεδο. Όταν παίζεις απέναντι στην Μπάγερν δεν κουράζονται μόνο τα πόδια, αλλά και το μυαλό. Ζητήσαμε συγγνώμη ο ένας στον άλλον μετά το τέλος του ματς».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.