Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καζακστάν: Εμφανίστηκε ζωντανός δύο μήνες μετά τη ταφή του

Καζακστάν: Εμφανίστηκε ζωντανός δύο μήνες μετά τη ταφή του

Οργάνωσε παραδοσιακή τελετή στη μνήμη του αδελφού του, ενώ ήταν ζωντανός

Νεκρός θεωρούνταν για τους συγγενείς του ένας μεσήλικας από το Καζακστάν, όταν ο Aigali Supygaliev, δύο μήνες μετά την ταφή του επιστρέφει στους συγγενείς του και όλοι μένουν άναυδοι.

Ανατριχιαστική είναι η ιστορία του Aigali Supygaliev,  που ξεπερνάει κάθε όριο φαντασίας. Ο 63χρονος, είχε φύγει από το σπίτι του μια μέρα του Ιουνίου αναζητώντας δουλειά σε κάποιο διπλανό χωρίο και απουσίαζε για δύο ολόκληρους μήνες χωρίς να δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Ο Aigali Supygaliev αφού πιστοποιήθηκε μακαρίτης μετά από τεστ DNA σε ανθρώπινα οστά που αποδείχτηκαν “με 99,2% βεβαιότητα” ότι ήταν δικά του, εκδόθηκε επίσημο πιστοποιητικό θανάτου από τις τοπικές αρχές του Καζακστάν και τον περασμένο Σεπτέμβριο , τα οστά “θάφτηκαν” στο μουσουλμανικό νεκροταφείο του χωριού Tomarly, τη γενέτειρά του, βόρεια της Κασπίας Θάλασσας.

Μόλις τελείωσε η δουλειά, δύο μήνες αργότερα επέστρεψε πεζός στο Tomarly, σοκάροντας τους πάντες στο χωριό που νόμιζαν ότι έβλεπαν φάντασμα.

Συγκεκριμένα ο αδελφός του υποτιθέμενου θανόντα, ο Esengali Supygaliev, δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Azh.kz: «Οργανώσαμε μία παραδοσιακή τελετή, στη μνήμη του, αλλά που να ξέραμε…». «Η κόρη μου έπεσε κάτω σαν να έπαθε καρδιακή προσβολή», πρόσθεσε στη συνέχεια ο αδελφός του.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024