Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδει Κοτζιά ο Καμμένος: «Ουδεμία σχέση έχει ο Σόρος με την κυβέρνηση»

Διαψεύδει Κοτζιά ο Καμμένος: «Ουδεμία σχέση έχει ο Σόρος με την κυβέρνηση»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι ουδέποτε ανέφερε ότι η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Σόρος, αλλά ότι αναφέρθηκε στον επιχειρηματία, σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα

Την δική του εκδοχή για τα όσα κατήγγειλε στο Υπουργικό Συμβούλιο επαναλαμβάνει μέσω εγγράφου που διαβίβασε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος.

Ρίχνοντας εκ νέου λάδι στη φωτιά, τώρα υποστηρίζει ότι δεν αναφέρθηκε γενικά στην κυβέρνηση, αλλά «αναφέρθηκα, στο εν λόγω άτομο (σ.σ. στον Τ. Σόρος), σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία έκδοσης βίζας, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την κυβέρνηση.

«Ουδέποτε ανέφερα ότι η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δίνοντας συνέχεια στο γαϊτανάκι δηλώσεων – επιθέσεων με τον Νίκο Κοτζιά.

Διαψεύδοντας δε τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι ουδέποτε ανέφερε ότι η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Σόρος, αλλά ότι αναφέρθηκε στον επιχειρηματία, σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, ενώ δήλωσε πως δεν θα συνεχίσει την προσπάθεια ορισμένων να οικοδομήσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας πάνω στις συγκεκριμένες αναφορές του.

Αναλυτικά η απάντηση του Πάνου Καμμένου:

«Σε απάντηση σχετικής ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης με θέμα «Σχετικά με την καταγγελία του κ. Κοτζιά περί φερόμενης δήλωσής σας στο πρόσφατο Υπουργικό Συμβούλιο για δωροδοκία της Κυβέρνησης», σας γνωρίζω ότι, επειδή παρατηρώ πως τα σενάρια που διακινούνται, κατά βάση από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, μετά την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου για προφανείς λόγους αντιπερισπασμού της κοινής γνώμης, λαμβάνουν πλέον τη μορφή κοινοβουλευτικού ελέγχου, επιθυμώ να επαναλάβω και να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε ανέφερα ότι η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος.

Αντιθέτως, αναφέρθηκα στο εν λόγω άτομο, σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την κυβέρνηση.

Περαιτέρω σας παραπέμπω σε δηλώσεις παρόντων στο Υπουργικό Συμβούλιο, Υπουργών ενώ παράλληλα υπενθυμίζω ότι σε όλα τα Υπουργικά Συμβούλια τηρούνται και τα σχετικά πρακτικά.

Τέλος, θεωρώ την υπόθεση περαιωθείσα και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια ορισμένων να οικοδομήσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας πάνω στις συγκεκριμένες αναφορές μου».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024