Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλειάδης: «Λύθηκε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ, αδικημένος ο Ηρακλής»

Βασιλειάδης: «Λύθηκε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ, αδικημένος ο Ηρακλής»

Τι δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, για τη νέα Τούμπα και τον αδικημένο Ηρακλή

Για την τροπολογία που λύνει οριστικά το γηπεδικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ και τον αδικημένο Ηρακλή μίλησε ο Γιώργος Βασιλειάδης στον τηλεοπτικό σταθμό «ATLAS».
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις τού υφυπουργού Αθλητισμού:

-Για τη νέα Τούμπα: «Εξετάσαμε ενδελεχώς, όλα τα συναρμόδια υπουργεία, όσα έπρεπε για να καταλήξουμε σε μια λύση που θα ανοίγει τον δρόμο για να κατασκευάσει ο ΠΑΟΚ ένα σύγχρονο γήπεδο, το οποίο θα αρμόζει στην ιστορία του. Είναι απόλυτα θωρακισμένη η τροπολογία που ψηφίστηκε στην Βουλή. Υπάρχουν διατάξεις, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν στο υπουργείο Πολιτισμού, οι οποίες μας εξασφαλίζουν ώστε να μην βρούμε… άλλα πράγματα μπροστά μας στην πορεία.

Νομίζω ότι είναι μια άψογη νομοτεχνικά τροπολογία, που λύνει οριστικά το πρόβλημα και με την οποία η κυβέρνηση απέδειξε ότι είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια για την δημιουργία μεγάλων αθλητικών υποδομών. Διότι, αν και ξόδεψε πολλά λεφτά η χώρα για μεγάλες αθλητικές υποδομές… αθλητικές υποδομές δεν έχει».

-Για τα προβλήματα με τα χρέη που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής: «Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για τον Ηρακλή. Είναι μια πονεμένη ιστορία ο Ηρακλής. Έχει βιώσει το σύνολο των αδικιών του ελληνικού συστήματος. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Είναι περίπλοκα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η σημερινή διοίκηση, πάντως, είναι αποφασισμένη να δώσει λύσεις κι εμείς, στο βαθμό που μπορούμε, θα είμαστε δίπλα τους».

Τέλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού διέψευσε τις πληροφορίες που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με τις οποίες δεν πρόκειται να φέρει νέο αθλητικό νόμο προς ψήφιση στην Βουλή. «Δεν ισχύει ότι υπάρχει τέτοια πρόθεση από μέρους μου. Έχουμε ένα μεγάλο αθλητικό νομοσχέδιο που αφορά στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τους προπονητές και τα γυμναστήρια, ενώ έχει μέσα και πολλές άλλες διατάξεις για τις ομοσπονδίες, ενώ αμέσως μετά θα κατατεθεί και ο μεγάλος αθλητικός νόμος που θα ρυθμίζει όλα τα υπόλοιπα θέματα που έχουν απομείνει. Θα χρειαστούν παρεμβάσεις και για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν το συνδέω με το νόμο. Αυτά θα έρθουν με τροπολογίες, ή αν προλάβουμε θα τις ενσωματώσουμε στο νέο νομοσχέδιο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024