Μέσι, Ρόμπεν, Ρονάλντο, Μπέιλ, Σάντσες, Εμπαπέ, Νειμάρ, Μέρτενς, Σαλάχ και πολλοί ακόμα ταχύτατοι ποδοσφαιριστές έχουν λάβει μέρος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του φετινού Champions League.
Ποιος έχει αναπτύξει τη μεγαλύτερη ταχύτητα σε σπριντ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί; Ο… Κώστας Μανωλάς! Ο έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει πιάσει ταχύτητα 33,1 χλμ/ώρα σύμφωνα με tweet του πασίγνωστου τηλεοπτικού δικτύου, beIN Sports.
Ο παίκτης της Ρόμα είναι γνωστός για το γεγονός ότι, παρότι αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, διακρίνεται για την ταχύτητά του, ωστόσο το γεγονός ότι ένας στόπερ προελαύνει σε μια τέτοια κατηγορία είναι τουλάχιστον σπάνιο, αν όχι πρωτοφανές.
Οι Τζιαλορόσοι βρίσκονται στον 8ο όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βικτόρια Πλζεν. Έχουν έξι βαθμούς, όπως και οι Μερένγκες, με την ΤΣΣΚΑ να ακολουθεί με τέσσερις. Στο φετινό Champions League ο Μανωλάς έχει αγωνιστεί σε δύο 90λεπτα.
.@OfficialASRoma's Kostas Manolas is currently recorded as the fastest player in the #UCL this season with a speed of 33.1 Kphs.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ήταν εμφανές το πόσο χαρούμενος ήταν που αγωνίστηκε μετά από τόσο καιρό νιώθοντας καλά το κορμί του.