Παναθηναϊκός – ΑΕΚ : Ολοταχώς για 40.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ
Τεράστιο το ενδιαφέρον του κόσμου του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Καλό είναι να πάει νωρίς ο κόσμος στο γήπεδο.
Η ήττα από τον ΠΑΟΚ δεν πτόησε καθόλου τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η προπώληση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ έχει φτάσει ήδη τις 17.000 και αυτό μεταφράζεται σε προσέλευση τουλάχιστον 40.000 θεατών.
Ας φανταστεί κάποιος τι θα συνέβαινε αν το «τριφύλλι» έφευγε με τη νίκη από την Τούμπα… Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει να δει αυτή τη μαχητική ομάδα στο πρώτο εντός έδρας ντέρμπι της σεζόν και να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη. Βοηθάει, άλλωστε, πλην του αντιπάλου και ο καιρός και η ώρα για να σπεύσει κάποιος με την οικογένειά του στο ΟΑΚΑ και να δει τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στην πρωταθλήτρια του πρώην τεχνικού της ομάδας.
Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημαίνουν ότι καλό θα είναι όσοι θελήσουν να μεταβούν στο Ολυμπιακό Στάδιο να επιχειρήσουν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά το εισιτήριο της ή αν θα θέλουν να το πάρουν από το γήπεδο να το πράξουν νωρίς. Να μην σπεύσουν τελευταία στιγμή και προκληθεί κοσμοσυρροή στα εκδοτήρια με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των φιλάθλων. Επιπλέον, θα αποφύγουν την κίνηση τόσο στους δρόμους, όσο και τον συνωστισμό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Θυμίζουμε ότι έχουν ανοίξει και οι θύρες 10, 14, 16 στο άνω διάζωμα και οι τιμές είναι 30, 15 και 10 ευρώ, αντίστοιχα. Στις υπόλοιπες θύρες οι τιμές έχουν ως εξής: 17, 19 (10 ευρώ) 3, 15, 21 (15 ευρώ), 5, 13 (20 ευρώ), 7, 11 (25 ευρώ), 9 (30 ευρώ), 29 (50 ευρώ), Ρ1, Ρ2 (80 ευρώ).
Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν σήμερα ως εξής: ΗΣΑΠ «Ειρήνη» 11.00- 19.00, είσοδος Λεωφόρου Κύμης 13.00-19.00 και Βορειοανατολική είσοδος ΟΑΚΑ (Λ. Κηφισίας) 14.00-19.00.
- Τέλος ο Πέριν από τον Ολυμπιακό
- Super League: Ο Ομπρένοβιτς ορίστηκε στο Καραϊσκάκη, ο Γιαμπλόνσκι σφυρίζει στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
- Η επίσημη ενημέρωση της Βαλένθια για τον Μπράξτον Κι ενόψει του Game 5 με τον Παναθηναϊκό
- «Η Χάποελ θέλει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του Μοντέρο – Του δίνει 2,5 εκατ. δολάρια τον χρόνο!
- Ο CEO της Euroleague συναντήθηκε με εκπρόσωπους της Stoiximan GBL στη Βαρκελώνη
- Ο Παναθηναϊκός και ένα αρνητικό ρεκόρ – Ποτέ ξανά δεν είχε τόσους βαθμούς στην 4η αγωνιστική των play offs
- Ξεκάθαρος ο Αρμπελόα: «Πρέπει να βάλουμε το… εγώ μας κάτω από την ομάδα»
- «Ο Ρεμπρόφ συμφώνησε και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό» – Τι απαντούν οι Πράσινοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442