Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουτσέσκου: «Τα λάθη του Τζήλου και οι δικές μας χαμένες ευκαιρίες έφεραν το 1-1»

Λουτσέσκου: «Τα λάθη του Τζήλου και οι δικές μας χαμένες ευκαιρίες έφεραν το 1-1»

Με τα λάθη του Τζήλου, στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του, αλλά και για την ανταγωνιστικότητα που δείχνει ο Ατρόμητος στάθηκε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου αρχικά μίλησε για τις σημαντικές ευκαιρίες που είχαν οι ποδοσφαιριστές του. «Χάσαμε πολύ σημαντικές ευκαιρίες στο ματς. Χάσαμε ευκαιρίες και στο 0-1 και στο 1-1 και αυτό μας στοίχισε. Χωρίς να κάνω μεγάλη ανάλυση, δεν μας έδωσαν ένα πέναλτι. Τα λάθη και οι ευκαιρίες έφεραν αυτό το αποτέλεσμα στον αγώνα».

Για το ότι στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε κυριαρχικά στον αγωνιστικό χώρο: «Ο Ατρόμητος μπήκε πιο επιθετικά από εμάς επειδή ήταν πίσω στο σκορ και ήταν φυσιολογικό αυτό. Αλλά και εμείς χάσαμε ευκαιρίες για να σημειώσουμε το δεύτερο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Αν σκοράρεις κερδίζεις».

Για το ότι σε αυτό το ντέρμπι κορυφής δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής: «Έχω τιμωρηθεί για πράγματα τα οποία έχω πει. Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά είχαμε δυο κρίσιμα λάθη. Στο πέναλτι πάνω στον Ελ Καντουρί και νωρίτερα στο λανθασμένο οφσάιντ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ομάρ. Είναι σημαντικά και τα δυο αλλά οφείλουμε και εμείς να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ. Όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή».

Για το ότι σταμάτησε ένα νικηφόρο σερί: «Όταν χάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες δεν μπορείς να πεις ότι δεν είσαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας. Υπάρχουν στιγμές που ελέγχεις τον αγώνα κάποιες άλλες που ο αντίπαλος σε αναγκάζει να γυρίσεις πίσω. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ άξιζε να φύγει νικητής από το γήπεδο. Με μια καθαρή και δίκαιη νίκη. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι δυο φάσεις του Ελ Καντουρί έπαιξαν ρόλο. Τελικώς ήρθε αυτή η ισοπαλία αλλά μη ξεχνάτε ότι φεύγουμε αήττητοι από την έδρα του δεύτερου της βαθμολογίας. Ο Ατρόμητος έχει δυνατή νοοτροπία, δεν τα παρατά ποτέ!».

Για το ότι τα τρία γκολ στο φετινό Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ τα έχει δεχθεί μέσα από την περιοχή με διαγώνια σουτ: «Μπορεί η εκτέλεση να είναι η ίδια, αλλά είναι αποτέλεσμα διαφορετικών ενεργειών και τα τρία αυτά γκολ που έχουμε δεχθεί. Είχαμε συνοχή αλλά δεν λειτουργήσαμε τέλεια. Αλλά και ο αντίπαλος έχει ποιοτικούς παίκτες. Για παράδειγμα ο παίκτης του Ατρομήτου είναι ένας ποιοτικός παίκτης».

Για το πως ο ΠΑΟΚ έβγαλε μια σειρά αγώνων αήττητος και αν πλέον το βατό πρόγραμμα μπορεί να κάνει πιο εύκολο το έργο του: «Δεν συμφωνώ πως έχουμε βατό πρόγραμμα. Συνεχίζουμε με ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρία ματς την εβδομάδα, δεν έχουμε χρόνο. Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο, μπορείς να συναντήσεις προβλήματα. Θα πρέπει να αντιδράσουμε σωστά να μην χαλαρώσουμε και να είμαστε εξίσου δυνατοί».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024