Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αλβανικά καψόνια για τη σορό του Κατσίφα

Αλβανικά καψόνια για τη σορό του Κατσίφα

Συνεχίζοντας την τακτική των καθυστερήσεων οι αλβανικές αρχές καλούν τώρα στα Τίρανα την πρώην σύζυγο του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Συνεχίζονται οι προκλήσεις και τα τερτίπια των Αρχών της Αλβανίας στην υπόθεση της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, αφού μετά τον πατέρα του, που πλέον επιστρέφει από τα Τίρανα στους Βουλιαράτες, τώρα καλείται να καταθέσει η πρώην σύζυγος του 35χρονου Βορειοπειρώτη.

Ο Εισαγγελέας Τιράνων ζήτησε να προσέλθει για κατάθεση τις επόμενες ήμερες και η πρώην σύζυγος του Κατσίφα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του θύματος, Ιωάννης Κατσίφας, μετέβη στα Τίρανα, όχι για να παραλάβει τη σορό του παιδιού του, αλλά για να καταθέσει για τη συγκεκριμένη σχηματιζόμενη δικογραφία που όπως εκτιμάτο θα άνοιγε το δρόμο για την παράδοση του νεκρού στην οικογένεια.

Η κατάθεση του Ιωάννη Κατσίφα κράτησε δύο ώρες.

Ο εμπαιγμός της οικογένειας με τη σορό του 35χρονου συνεχίζεται, αφού ούτε σήμερα παραδόθηκε στην οικογένεια: Αντίθετα, έγινε γνωστό ότι ο Εισαγγελέας Τιράνων σχηματίζει δικογραφία κατά του… νεκρού ο οποίος παραμένει άταφος για έκτη μέρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Όπως εκτιμάται οι αλβανικές αρχές συνεχίζουν να καθυστερούν την παράδοση της σορού, όχι μόνο την συγκάλυψη της υπόθεσης αλλά και το να αποτραπεί το ενδεχόμενο μετατροπής της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Βορειοηπειρωτών κατά των μεθοδεύσεων των Τιράνων.

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024