Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ελ Καντουρί: Μνήμες από Νάπολι και Έμπολι

Ελ Καντουρί: Μνήμες από Νάπολι και Έμπολι

Τα χρόνια του στην Ιταλία θυμήθηκε σε συνέντευξη του ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Ελ Καντουρί

Για την ιταλική του θητεία κατά την οποία συνυπήρξε με τους προπονητές Μαουρίτσιο Σάρι και Βάλτερ Ματσάρι μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του (Μαρόκο) ο Ομάρ Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Μαροκινός άσος είπε: «Στη Νάπολι είχα προπονητή και τον Ματσάρι και τον Σάρι. Ο δεύτερος μου έδωσε περισσότερο χρόνο. Με τον Ματσάρι ωστόσο, βρισκόμουν σε νεαρή ηλικία. Ο Σάρι μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε σημαντικά ματς. Φυσικά, ήθελα να παίζω περισσότερο συχνά βασικός, αλλά δεν έχω παράπονο γιατί με χρησιμοποιούσε αρκετά συχνά.

Μετανιώνω που πήγα στην Έμπολι την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όλα πήγαν στραβά στη συνέχεια και υποβιβαστήκαμε. Παρόλα αυτά ήμουν καλά στην Έμπολι, ήθελα να ξεκινήσω τη σεζόν εκεί, ήλπιζα σε λύτρωση, αλλά τελικά έλυσα το συμβόλαιό μου. Έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, πρέπει να πω βέβαια πως στην Έμπολι βρήκα τον εαυτό μου.

Η Νάπολι τα πηγαίνει πολύ καλά με τον Αντσελότι και στο Τσάμπιονς Λιγκ που την παρακολούθησα, μου φαίνεται πως είδα μία ώριμη ομάδα. Θα ήθελα να δω ξανά τον Καβάνι στα μπλε, θα ήταν πολύ ωραίο. Ένας παίκτης σαν και αυτός, μπορεί να τα καταφέρει σε οποιαδήποτε ομάδα. Σκοράρει πολύ, θυσιάζει τον εαυτό του για την ομάδα και εργάζεται σκληρά γι΄ αυτήν.

Εάν βέβαια η Γιουβέντους συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, θα είναι πολύ δύσκολο για τους υπόλοιπους να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω πάντως πως η Γιουβέντους μπορεί να συνεχίσει έτσι και γι΄ αυτό η Νάπολι δεν πρέπει να σταματήσει να πιστεύει στον τίτλο».

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024