Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα χωρατά της ΚΕΔ

Τα χωρατά της ΚΕΔ

Ντέρμπι για τους επικεφαλής της διαιτησίας είναι μόνο το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Εκεί, στέλνουν τον αυστριακό ρέφερι Οliver Drachta και τέταρτο θα έχει τον Παπαπέτρου. Στο δε παιχνίδι του Αρη με τον Ολυμπιακό, τσουπ ο Σιδηρόπουλος

Λες και το ‘ξερα. Λίγες μέρες πάνε από τότε που έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου σε όλους τους αρμόδιους φορείς. Ενα είδος συναγερμού. Ο λόγος σχετίζεται με τα διαιτητικά κακώς κείμενα που εξακολουθούν να είναι πολλά.
Τι μας είπε χθες η ΚΕΔ με τους ορισμούς της; Πως το ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο το μεσημέρι στο Περιστέρι, είναι ήσσονος σημασίας. Τι κι αν τίθενται αντιμέτωποι οι δύο πρωτοπόροι; Αυτά για τον Περέιρα και την παρέα του δεν μετρούν, άρα ποιος ο λόγος να έρθει ξένος διαιτητής. Τζήλος, λοιπόν, στο ματς αυτό κι ας έχει εκφράσει την επιθυμία και ο Ατρόμητος να τον σφυρίζουν ξένοι.

Ντέρμπι για τους επικεφαλής της διαιτησίας είναι μόνο το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Εκεί, στέλνουν τον αυστριακό ρέφερι Οliver Drachta και τέταρτο θα έχει τον Παπαπέτρου. Στο δε παιχνίδι του Αρη με τον Ολυμπιακό, τσουπ ο Σιδηρόπουλος. Εκπληξη μεγάλη, γιατί ο κορυφαίος έλληνας ρέφερι σε πολλά ραντεβού της περασμένης σεζόν έδειχνε εντελώς ντεφορμέ και μόνο θετικά σχόλια δεν είχε αποσπάσει με τις διαιτησίες του. Οσο για το ΟΦΗ – Απόλλων, ελάτε τώρα που είχατε μεγάλες απαιτήσεις. Ξένο είπατε; Αμ δε! Η ΚΕΔ επέλεξε τον Φωτιά, έναν 30άρη διαιτητή από την Πέλλα, που είναι άπειρος πολύ γιατί μόλις φέτος ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα. Εχει βέβαια εντυπωσιακό βιογραφικό καθόσον όχι μόνο είναι απόφοιτος Πολυτεχνείου, αλλά έχει κάνει μεταπτυχιακό στις διαστημικές τεχνολογίες και τη διαπλανητική εξερεύνηση. Αναμφίβολα, με τέτοιες σπουδές ένας διαιτητής ανεβάζει το επίπεδο του κλάδου και συνολικά της Λίγκας, μένει όμως να δούμε και τι ψάρια πιάνει στο χορτάρι. Εχει, ωστόσο, τις προδιαγραφές να σταθεί και συνάμα πολλές προοπτικές.

Αλλά η ΚΕΔ, με τους ορισμούς της, αυτή ειδικά την αγωνιστική με τα τόσα ντέρμπι, έκανε τις επιλογές της. Μοιάζει ξεκάθαρο αυτό σε όσους θέλουν να δουν την πραγματικότητα. Για τους ιθύνοντες δεν μετρούν τόσο  οι βαθμολογίες και η κρισιμότητα των αγώνων, αλλά μόνο τα ονόματα των αντιπάλων. Κάπως έτσι φτάσαμε σε αλλοδαπό στο ΟΑΚΑ και Ελληνα στο Περιστέρι.

Αν και ο ορισμός του Σιδηρόπουλου στο Κλεάνθης Βικελίδης σηκώνει επίσης μεγάλη κουβέντα και όλοι θα κρέμονται από τα σφυρίγματά του. Γιατί αν δεν λογίζεται ντέρμπι και σημαντικό το ματς αυτό, τότε τα λόγια χάνουν τη σημασία τους. Εκτός πια κι αν δεν υπήρχαν χρήματα για να φέρουμε στα μέρη μας διαιτητές, οπότε πάμε πάσο. Χωρίς αυτό να αποτελεί φυσικά δικαιολογία.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024