Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Βούλα : Τον εκτελεστή του επιχειρηματία έχουν καταγράψει οι κάμερες

Δολοφονία Βούλα : Τον εκτελεστή του επιχειρηματία έχουν καταγράψει οι κάμερες

Ο δράστης πρόκειται για έναν άνδρα, ύψους περίπου 1,70 ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα, ενώ προσπαθούσε να καλύψει το πρόσωπό του.

Από κάμερες κλειστού κυκλώματος έχει καταγραφτεί η εκτέλεση του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, το βράδυ της Τετάρτης στο Πανόραμα Βούλας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο δράστης πρόκειται για έναν άνδρα, ύψους περίπου 1,70 ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα, ενώ προσπαθούσε να καλύψει το πρόσωπό του.

Ο άνδρας που παρακολουθούσε τον επιχειρηματία, φαίνεται να πηγαίνει στο ΙΧ του θύματος, ένα smart, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του, από πόρτα οδηγού.

Τον πυροβόλησε 6 φορές από τις οποίες οι 4 σφαίρες βρήκαν το σώμα του επιχειρηματία ξαπλώνοντάς τον νεκρό. Ο εκτελεστής, διακρίνεται να φεύγει και πάλι πεζός από το σημείο. Ωστόσο, οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά και άλλο υλικό από τις κάμερες, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι υπήρχε και συνεργός του.

Οι έρευνες των Αρχών σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία στρέφονται στο ευρύτερο περιβάλλον του θύματος καθώς και στις στις επιχειρηματικές κινήσεις του, ιδιαίτερα τις τελευταίες.

Το θύμα φαίνεται να είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ φαίνεται πως χτες προοριζόταν να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησής του, φύλαξης και καθαρισμού κτιρίων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, γεγονός, που όπως όλα δείχνουν, γνώριζαν οι δράστες και του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου.

Σημειώνεται, ότι την ώρα της δολοφονίας, τα δύο παιδιά του 46χρονου βρίσκονταν σε διπλανό σπίτι, ενώ η σύζυγός του, που είναι γνωστό μοντέλο, συμμετείχε σε επίδειξη μόδας.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024