Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελληνικό δαιμόνιο

Ελληνικό δαιμόνιο

Επειδή πλησιάζουν εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη κάπου να πατήσει, πρέπει επειγόντως να επιστρατεύσει το ελληνικό δαιμόνιο. Ξέρετε, αυτό που ο Κίσινγκερ έβαλε σκοπό της ζωής του να συντρίψει.

Η ιδέα που πέταξε την περασμένη εβδομάδα έπεσε σαν βόμβα. Και προκάλεσε ένα κύμα ζήλειας στον ακαδημαϊκό κόσμο της χώρας. «Γιατί να μην το έχω σκεφτεί εγώ;» είπαν όλοι από μέσα τους. Κι όμως, είναι τόσο απλό: για κάθε έλληνα επιστήμονα που έχει μεταναστεύσει στην Ευρώπη, και έχει αποκτήσει τις ειδικότητες που θέλουν οι Γερμανοί κι οι Βρετανοί «με τα λεφτά τα δικά μας», να πληρώσουν οι χώρες αυτές ένα τέλος. Οχι πολλά, κανένα χιλιάρικο το κεφάλι. Επί ένα εκατομμύριο μετανάστες, αμέσως αμέσως μαζεύτηκε ένα δισεκατομμυριάκι.
Ενας αντίστοιχος φόρος είχε προταθεί πριν από χρόνια για τις ελληνικές λέξεις που χρησιμοποιούν οι ξένοι, οι οποίοι αντί να μας αποζημιώνουν γιατί τους κατεβάσαμε από τα δέντρα…

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024