Στις 18 Νοεμβρίου το ντέρμπι «αιωνίων»
Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των επόμενων τριών αγωνιστικών με το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός να ορίζεται για τις 18 Νοεμβρίου.
Ανακοίνωσε το πρόγραμμα των επόμενων τριών αγωνιστικών ο ΕΣΑΚΕ, με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την 6η «στροφή» του πρωταθλήματος να ορίζεται για την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.
Αξίζει να αναφερθεί πως οι δύο «αιώνιοι» εννιά μέρες νωρίτερα θα έχουν κοντραριστεί στην ίδια έδρα και στην Ευρωλίγκα, με τους απανταχού μπασκετόφιλους να έχουν την ευκαιρία να δουν δύο back to back ντέρμπι. Εξάλλου το ΠΑΟΚ – Αρης, θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου στην Πυλαία στις 18:00.
- Αλλάζει γούστα η Ευρώπη στα ταξίδια της: Έτσι απαντά στην κλιματική αλλαγή
- Σχέση: Καλή η ειλικρίνεια, αλλά μέχρι ποιο σημείο;
- Πότε και πώς συμφέρει η εξαγορά πλασματικών ετών
- Βινγκ Ρέιμς: Το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που πήρε δουλεύοντας στο πλευρό του Τομ Κρουζ
- Ρουκέτες αυξήσεων στα καύσιμα – Τι είναι το φαινόμενο «rockets and feathers» και πώς επηρεάζει τις τιμές
- Ο γιος του Χαμενεΐ, ο εγγονός του Χομεϊνί, ο αγιατολάχ Αραφί –Πιθανοί υποψήφιοι για το ανώτατο αξίωμα στο Ιράν





