Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλαφάτης : Να καταργηθεί ο νόμος περί ασύλου με τη σημερινή μορφή του

Καλαφάτης : Να καταργηθεί ο νόμος περί ασύλου με τη σημερινή μορφή του

«Είναι αδιανόητο τα πανεπιστήμια να μετατρέπονται σε χώρους διακίνησης ναρκωτικών. Είναι αδιανόητο να μετατρέπονται σε παρασκευαστήρια μολότοφ και ορμητήρια ταραχοποιών. Είναι αδιανόητο να μετατρέπονται σε εστίες ανομίας, ακόμη και βιασμών»

«Είναι αδιανόητο τα πανεπιστήμια να μετατρέπονται σε χώρους διακίνησης ναρκωτικών. Είναι αδιανόητο να μετατρέπονται σε παρασκευαστήρια μολότοφ και ορμητήρια ταραχοποιών. Είναι αδιανόητο να μετατρέπονται σε εστίες ανομίας, ακόμη και βιασμών», δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει» και βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης.

«Και για όλα αυτά δεν δικαιολογείται καμιά αδράνεια. Ούτε μπορούμε να παριστάνουμε τους σχολιαστές των γεγονότων» συμπλήρωσε ο βουλευτής με αφορμή τη συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης για την παραβατικότητα στους χώρους του ΑΠΘ.

Ο κ. Καλαφάτης, μέσω σημερινής γραπτής ανακοίνωσης, υπογραμμίζει πως το δημοτικό συμβούλιο οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες, να εκδώσει ψήφισμα και να απευθύνει «διάβημα προς τον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη με ένα συγκεκριμένο και ξεκάθαρο αίτημα: Να καταργηθεί ο νόμος περί ασύλου με τη σημερινή μορφή του».

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024