Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεννηματά : Ναι στο ακαδημαϊκό άσυλο, όχι στην ανομία

Γεννηματά : Ναι στο ακαδημαϊκό άσυλο, όχι στην ανομία

«Είναι μάλιστα πρόκληση να καλεί σε αυτοδικία Πανεπιστημιακούς και φοιτητές, μετατρέποντας τους σε «πολιτοφυλακή». Λέμε Ναι στο ακαδημαϊκό άσυλο, την ελεύθερη διδασκαλία, την έρευνα, την διακίνηση των ιδεών» ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρει απόλυτα την ευθύνη για την επικράτηση της ασυδοσίας που αμαυρώνει την εικόνα των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά τη συνάντησή της την Τρίτη με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (Π.Ο.Σ.Δ.Ε.Π).

«Είναι μάλιστα πρόκληση να καλεί σε αυτοδικία Πανεπιστημιακούς και φοιτητές, μετατρέποντας τους σε «πολιτοφυλακή». Λέμε Ναι στο ακαδημαϊκό άσυλο, την ελεύθερη διδασκαλία, την έρευνα, την διακίνηση των ιδεών» συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά τονίζοντας:

«Όχι στην συντηρητική λογική της ΝΔ που εξαγγέλλει την κατάργησή του. Όχι στις πολιτικές ταύτισής του με την βία και την ανομία».

«Άμεσα, τώρα αυτά τα φαινόμενα πρέπει να αντιμετωπισθούν με πολιτική βούληση και συνεργασία των Ιδρυμάτων με τις αρμόδιες αρχές της πολιτείας» κατέληξε.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024