Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κούραση και Μεντβέντεφ λύγισαν τον Τσιτσιπά

Κούραση και Μεντβέντεφ λύγισαν τον Τσιτσιπά

Ο έλληνας τενίστας πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ρώσου (ήττα με 2-1 σετ) και αποχαιρέτησε τη Βασιλεία

Μετά από μία επική μάχη, στην οποία ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάλεψε με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει από τους συνεχόμενους και δύσκολους αγώνες που έδωσε το τελευταίο διάστημα, ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε από τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ με 2-1 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά που διεξάγεται στη Βασιλεία.

Η κούραση και ο Ρώσος τενίστας λύγισαν τον 20χρονο συμπατριώτη μας, ο οποίος αποχαιρετάει τη διοργάνωση έχοντας, ωστόσο, κερδίσει πολύτιμες εμπειρίες. Ο «Τσιτσιφάστ» έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στο Νο. 20 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά στο τέλος πλήρωσε ακριβά τα αβίαστα λάθη και αποκλείστηκε. Ο Στέφανος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στα προημιτελικά και μάλιστα ο Ρώσος τείνει να εξελιχθεί σε κακό του δαίμονα. Οι δύο τενίστες στη Βασιλεία αναμετρήθηκαν για τρίτη φορά στο 2018, με τον Μεντβέντεφ να παίρνει την 3η νίκη του.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς έφτασε πρώτος σε μπρέικ πόιντ, αλλά αυτός που έκανε μπρέικ ήταν ο Ρώσος. Ο 22χρονος έσπασε νωρίς το σερβίς του Ελληνα τενίστα και προηγήθηκε με 2-1, ενώ λίγο αργότερα έκανε το 6-4 και το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο ο Στέφανος ανέβασε την απόδοσή του και με μπρέικ στο 8ο γκέιμ έκανε το 5-3. Στο επόμενο γκέιμ κράτησε το σερβίς του, έκανε το 1-1 και οδήγησε το παιχνίδι σε τρίτο σετ. Εκεί οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι το 8ο γκέιμ, όταν ο Ρώσος έκανε το μπρέικ που αναζητούσε και πήρε τελικά το σετ με 6-3 γκέιμς, αλλά και τη νίκη με 2-1 σετ.

Ο Μεντβέντεφ στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Ο Τσιτσιπάς από την άλλη, αναχωρεί από την Βασιλεία με προορισμό το Παρίσι, όπου θα αγωνιστεί στο τελευταίο Μάστερς της χρονιάς, Ο Στέφανος έχει περάσει bye στον πρώτο γύρο και στο δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον Βόσνιο, Νταμίρ Τζούμχουρ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024