Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέβιλ: «Δεν είναι αποτυχημένη περίοδος για τη Γιουνάιτεντ»

Νέβιλ: «Δεν είναι αποτυχημένη περίοδος για τη Γιουνάιτεντ»

Την πεποίθηση ότι η τωρινή περίοδος δεν είναι αποτυχημένη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Γκάρι Νέβιλ, ενώ τάχθηκε για άλλη μια φορά υπέρ του Ζοσέ Μουρινίο.

Την υποστήριξη στο πρόσωπο του Ζοσέ Μουρίνιο έδειξε για άλλη μια φορά ο Γκάρι Νέβιλ μιλώντας στην εφημερίδα Manchester Evening News, τονίζοντας το τι έχει καταφέρει ο Πορτογάλος τεχνικός από την στιγμή που έχει έρθει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρώντας ότι δεν είναι αποτυχημένη περίοδος για αυτήν , ενώ παράλληλα, συνέκρινε τους «κόκκινους διαβόλους» με μερικούς ανταγωνιστές της.

Πιο αναλυτικά, ο Νέβιλ υποστήριξε: «Εάν ο Μουρίνιο έφευγε σήμερα, τότε σε δυόμιση χρόνια θα έχει κατακτήσει δύο σημαντικούς τίτλους (1 Europa League και 1 Λιγκ Καπ), θα έχει φτάσει σε έναν τελικό Κυπέλλου Αγγλίας και θα έχει περάσει δύο συνεχόμενες χρονιές στους ομίλους του Champions League. Επίσης, η δεύτερη θέση πέρυσι στην Premier League είναι η καλύτερη από τότε που αποσύρθηκε ο Σερ Άλεξ».

Όσον αφορά τη σύγκριση με τις άλλες ανταγωνιστικές αγγλικές ομάδες τόνισε: «Εάν κοιτάξεις τα 5 τελευταία χρόνια από τότε που αποσύρθηκε ο Σερ Άλεξ, έχουμε κερδίσει ένα Κύπελλο Αγγλίας, ένα Europa League και ένα Λιγκ Καπ. Αυτά είναι τρία τρόπαια σε αυτό το διάστημα. Στην ίδια περίοδο η Λίβερπουλ δεν έχει κερδίσει ούτε ένα τρόπαιο, η Τότεναμ επίσης και η Άρσεναλ έχει κερδίσει δύο κύπελλα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πιο επιτυχημένη από όλες αυτές μαζί».

Τέλος, συνέκρινε την τωρινή περίοδο της Γιουνάιτεντ με τα χρόνια που εκείνος ήταν ακόμη παιδί: «Στα παιδικά μου χρόνια είχαμε κατακτήσει 2 Κύπελλα Αγγλίας σε 11 χρόνια! Στα 43 χρόνια της ζωής μου αυτή δεν είναι μια αποτυχημένη περίοδος για τον σύλλογο. Δεν είναι αποτυχημένη περίοδος στα συνολικά πάνω από 100 χρόνια ύπαρξης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι αποτυχημένη μόνο συγκριτικά με τα ένδοξά της χρόνια και πράγματι αυτά πρέπει να χρησιμοποιούμε ως μέτρο για την επιτυχία του συλλόγου. Ωστόσο, πρέπει να έχουμε μια ευρύτερη οπτική των πραγμάτων».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024