Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πασκουάλ: Δεν καταλάβαμε πώς παίζει η Ζαλγκίρις

Πασκουάλ: Δεν καταλάβαμε πώς παίζει η Ζαλγκίρις

Έντονα απογοητευμένος ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τη Ζαλγκίρις Κάουνας και ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν έντονα απογοητευμένος. Μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου το κλίμα ήταν πολύ βαρύ.

Αναλυτικά όσα επεσήμανε ο Καταλανός τεχνικός:

«Συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο γενικά το χάσαμε λόγω των βολών και τα ριμπάουντ. Στην τελευταία φάση χάσαμε τρία αμυντικά ριμπάουντ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου, δεν παίξαμε άμυνα, δεν καταλάβαμε τον πρώτο παιχνιδιού. Στα πρώτα λεπτά σκοράραμε μόνο ένα δίποντο. Στα πρώτα είκοσι λεπτά η Ζαλγκίρις ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Δεν είχαμε ψυχραιμία. Στην συνέχεια παίξαμε καλύτερα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Βελτιωθήκαμε σε άμυνα και επίθεση. Σε μία φάση στο ποστ η Ζαλγκίρις πήρε δύο βολές, στην συνέχεια πήραμε προβάδισμα».

Για το σχήμα με τρεις κοντούς: «Δεν μετανιώνω, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι από την επίθεση. Στο τέλος χάσαμε και το ριμπάουντ».

Για την τελευταία επίθεση: «Δεν ήταν θέμα κούρασης. Προσπαθήσαμε να βρούμε εύκολο καλάθι. Σε δύο φάσεις transition κάναμε λάθος και η Ζαλγκίρις πήρε πλεονέκτημα. Θέλαμε να βρούμε εύκολο σουτ, χάσαμε εύκολο καλάθι».

Για τα ελεύθερα σουτ της Ζαλγκίρις: «Σούταραν μόνο 11 τρίποντα. Προσπαθούμε να ελέγξουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι. Ο Ουόλκαπ είχε 17% τρίποντα. Ο Ουάιτ έχασε δύο βολές και είχε 15% στα τρίποντα. Κάναμε λάθη. Στο δεύτερο μέρος σταθήκαμε καλά, όχι όμως στην άμυνα στο ποστ. Ήταν καθοριστικό το παιχνίδι εκεί. Ο Ντέιβις πήρε 7 φάουλ. Το ποσοστό στις βολές το δικό μας και της Ζαλγκίρις ήταν καθοριστικό».

Για την απουσία του Λοτζέσκι: «Δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι για τίποτα. Αν δεις όμως τα πρώτα παιχνίδια μαζί του ήταν διαφορετικά τα παιχνίδια μας. Έχει σουτ, δημιουργία, καλές αποφάσεις. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Η σεζόν είναι με 30 παιχνίδια. Πρέπει να κερδίζουμε με ή χωρίς προβλήματα».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024