Κικίλιας: Η κυβέρνηση καταρρέει γεμίζοντας την αρένα της πολιτικής μάχης με λάσπη
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ήρθαν στην εξουσία μόνο και μόνο για να θυμόμαστε ότι κάποτε αψηφήσαμε δια της ψήφου μας τη χώρα, ώστε να φτάσει σε αυτό το χάλι», υπογραμμίζει ο βουλευτής της ΝΔ
«H κυβέρνηση καταρρέει και αποσυντίθεται γεμίζοντας την αρένα της πολιτικής μάχης με λάσπη», αναφέρει ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας και προσθέτει: «Σε αυτή την αρένα έχουν πλεονέκτημα οι ξεδιάντροποι, οι ανήθικοι και οι αδίστακτοι. Μεθυσμένοι από την dolce vita της εξουσίας, αλαζόνες και υπερφίαλοι, καθυβρίζουν με κάθε τρόπο τους πολιτικούς τους αντιπάλους, προσβάλλοντας την προσωπικότητα και την υπόληψή τους. Δεν έχουν κανένα αξιακό ανάχωμα να σπιλώσουν ακόμα και τη σύζυγο ή την οικογένεια όσων θέλουν να βλάψουν».
Ο βουλευτής της Α΄ Αθήνας, με άρθρο του στο Πρώτο Θέμα, κατηγορεί τους κυβερνώντες ότι «έχουν ως στρατηγική το “πες πες, κάτι θα μείνει” και με όχημα τα fake news παρουσιάζουν το ψέμα σαν αλήθεια. Δεν υπάρχει στον κόσμο τους η διάκριση των εξουσιών. Μόνο λαϊκά δικαστήρια, απειλές για φυλακίσεις, και πύρινες κομματικές ομιλίες στους κομισάριους συντρόφους». Έτσι, «αναπαράγεται άκριτα και διαρκώς η λάσπη, αδιαφορώντας για τη μεγάλη ζημιά που προκαλείται στη χώρα και που στο μέλλον θα γυρίσει ως μπούμερανγκ εναντίον τους ή όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας “σπέρνουν ανέμους θα θερίσουν θύελλες”», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σημειώνει ότι «έξω από αυτόν τον κινούμενο βούρκο στέκονται οι άξιοι και ικανοί, έντιμοι και εργατικοί Έλληνες» πως «απέναντι στις άναρθρες κραυγές συκοφαντίας, υπάρχουν δυναμικές φωνές αλήθειας», και προσθέτει ότι υποχρέωση όλων είναι «να τους βρούμε, να τους ξεχωρίσουμε, να τους αναδείξουμε και να τους ακολουθήσουμε, πέρα και πάνω από κάθε κομματική σημαία».
«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ήρθαν στην εξουσία μόνο και μόνο για να θυμόμαστε ότι κάποτε αψηφήσαμε δια της ψήφου μας τη χώρα, ώστε να φτάσει σε αυτό το χάλι», υπογραμμίζει και προσθέτει: «Η καλύτερη προϋπόθεση για να λυτρωθεί η Πατρίδα μας είναι να αποφασίσουμε ως πολιτική κοινότητα, ως πολιτικοί και πολίτες, να έλθουμε σε ρήξη με ό,τι εκφράζει η νοοτροπία τους».
- ΣΥΡΙΖΑ: Ξανά στον «αέρα» η Κεντρική Επιτροπή – Παρόντες οι «κομμένοι» – Εν αναμονή αποφάσεων
- Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι συλληφθέντες για τη φονική επίθεση στο σπίτι της Βάγιας Νέστορα
- Πώς να προστατέψετε τις καταθέσεις από κατασχέσεις
- Θεσπρωτία: Για εμπρησμό από αμέλεια συνελήφθη άνδρας που έβαλε φωτιά στο Καστρί
- Πάολα Ρεβενιώτη: Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο
- Η γήρανση του πληθυσμού ίσως να μην κοστίζει όσο φοβόμαστε
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
- «ΠΑΣΟΚ… άρα on air»: Το πρώτο επεισόδιο του vidcast «ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442