Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε tips για αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα

Πέντε tips για αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά πιο εύκολα από όσο νομίζατε.

Φάγατε λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα το βάρος σας να αυξήθηκε κατά μερικά κιλά και το κουμπί του τζιν να κλείνει με κάποια δυσκολία; Ηρεμήστε, δε χρειάζεται να κάνετε αυστηρή δίαιτα για να ξεφορτωθείτε το περιττό βάρος, αρκεί να αλλάξετε μερικές καθημερινές σας συνήθειες.

1. Μειώστε τη ζάχαρη στον καφέ σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πίνετε τον καφέ σας γλυκό. Η ζάχαρη αλλοιώνει τη γεύση του καφέ και σας δίνει περιττές θερμίδες. Δοκιμάστε τον καφέ σας με λιγότερη ζάχαρη και θα δείτε ότι μέσα σε λίγες ημέρες θα τον συνηθίσετε.

2. Αυξήστε τη σωματική σας δραστηριότητα. Δεν εννοούμε απαραίτητα να επισκεφθείτε το γυμναστήριο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ, να πάτε μια μεγαλύτερη βόλτα τον σκύλο σας ή να γυμναστείτε στο σπίτι σας με τα βιντεάκια που σας προτείνουμε.

3. Περιορίστε το τσιμπολόγημα. Καταλαβαίνουμε ότι σας πιάνει πείνα, αλλά τα παχυντικά σνακ δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα περισσότερο από θερμίδες. Προτιμήστε να φάτε ένα καρότο ή ένα αγγούρι όταν νιώσετε την ανάγκη να τσιμπολογήσετε.

4. Χρησιμοποιήστε μικρότερο πιάτο. Αποτελεί έναν εύκολο τρόπο να καταναλώσετε μικρότερη ποσότητα φαγητού και κατ’ επέκταση λιγότερες θερμίδες. Πολλές φορές καταλήγουμε να τρώμε περισσότερο από όσο πραγματικά χρειαζόμαστε, μόνο και μόνο για να αδειάσουμε το πιάτο μας.

5. Προσοχή στο λάδι. Σίγουρα το ελαιόλαδο είναι ένα υγιεινό τρόφιμο με πολλά οφέλη για την υγεία σας, αλλά αν θέλετε να αδυνατίσετε θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε με φειδώ. Περιοριστείτε σε μια κουταλιά της σούπας ανά μερίδα.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024