Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέχρι και 3000 οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Ντουντελάνζ

Μέχρι και 3000 οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Ντουντελάνζ

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει περίπου 1200 εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Ντουντελάνζ, αλλά τα ρεπορτάζ από το Λουξεμβούργο εκτιμούν ότι στο γήπεδο μπορεί να βρεθούν ακόμα και 3000 φίλαθλοι των Πειραιωτών

Τη συμπαράσταση των οπαδών του θα έχει ο Ολυμπιακός στον εκτός έδρας αγώνα με την Ντουντελάνζ, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Το βράδυ της Πέμπτης οι φίλαθλοι των Πειραιωτών θα δώσουν βροντερό «παρών» στο στάδιο «Ζοσί Μπαρτέλ» και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο της νίκης.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει πάρει 1200 εισιτήρια, εκ των οποίων τα περισσότερα έχουν καταλήξει σε Ελληνες που ζουν στο εξωτερικό. Από την Ελλάδα θα ταξιδέψουν περίπου 350 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί, ενώ οι υπόλοιποι που θα βρεθούν στο γήπεδο θα είναι από τις γύρω χώρες, όπως Γαλλία, Γερμανία και Βέλγιο. Αυτά είναι τα επίσημα εισιτήρια που έχει πάρει ο Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της Ντουντελάνζ, στο «Ζοσί Μπαρτέλ» αναμένεται να βρεθούν ακόμα και 3000 οπαδοί των Πειραιωτών!

Πώς θα γίνει αυτό από τη στιγμή που όλα τα παιχνίδια της Ντουντελάνζ στους ομίλους του Europa League είναι sold out; Οι φίλοι της ομάδας από το Λουξεμβούργο έχουν πάρει τα «μαγικά χαρτάκια» ως πακέτο και για τρία παιχνίδια, αλλά οι περισσότεροι τα αγόρασαν με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με την Μίλαν. Το παιχνίδι με τη σπουδαία ιταλική ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο πέρασε (σ.σ είχε γίνει στις 20/09) και αρκετοί πλέον φίλαθλοι της Ντουντελάνζ δεν ενδιαφέρονται για να δουν από κοντά τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού που ζουν στο εξωτερικό, ακόμα και στο Λουξεμβούργο, να μεταβούν στο γήπεδο και να προμηθευτούν εισιτήρια από φιλάθλους της Ντουντελάνζ. «Υπάρχει πιθανότατα σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του γηπέδου να υπάρχουν μόνο οπαδοί του Ολυμπιακού. Μάλιστα, οι φίλαθλοι της ελληνικής ομάδας που θα βρεθούν στο Ζοσί Μπαρτέλ μπορεί ακόμα φτάσουν ακόμα τους 3000», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα Μέσα του Λουξεμβούργου.

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024