
Με υποψήφιους περιφερειάρχες στην Μακεδονία συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τον Γιώργο Κασαπίδη και τον Χρήστο Μέτιο
Συναντήσεις με τους υποψήφιους περιφερειάρχες που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο, είχε το μεσημέρι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Με την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του βουλευτή Γιώργου Κασαπίδη στη Δυτική Μακεδονία «κλείδωσαν» πλέον όλες οι υποψηφιότητες της ΝΔ για τις περιφέρειες της βόρειας Ελλάδας, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι στην Κεντρική Μακεδονία θα στηρίξει τον νυν περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου.
Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στους δύο υποψήφιους καλή δύναμη στον αγώνα τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξή του, καθώς η ΝΔ αντιμετωπίζει τις περιφέρειες ως κεντρικό αναπτυξιακό μοχλό στο κυβερνητικό πρόγραμμά της για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάταξη της χώρας.
- Καύσιμα: Πάνω κάτω οι τιμές στο πετρέλαιο κίνησης
- Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για σκάνδαλο υποκλοπών και ΟΠΕΚΕΠΕ – «Έχουμε γίνει πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας»
- Τι πρέπει να προσέχετε για να μην χάσετε τον σκύλο σας
- Το λάθος, το «όνειρο», το bad trip: Η ποδηλατάδα του Άλμπερτ Χόφμαν και το πρώτο «ταξίδι» με LSD
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Μυτιλήνη: Νεκρός οδηγός μηχανής, έπειτα από πρόσκρουση σε απορριμματοφόρο




