Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάρι: Στην Τσέλσι πρέπει να σέβονται τον Μουρίνιο

Σάρι: Στην Τσέλσι πρέπει να σέβονται τον Μουρίνιο

Ο Μαουρίτσιο Σάρι υπερασπίστηκε τον Ζοσέ Μουρίνιο για τις αποδοκιμασίας που δέχτηκε στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ, τονίζοντας πως οι φίλοι των μπλε πρέπει να σεβονται τον Πορτογάλο τεχνικό

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κατά την επιστροφή του στο Στάμφορντ Μπροτζ ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους της Τσέλσι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα με τους μπλε έφαγε γιουχαρίσματα όμως πρώτος έσπευσε να τον υπερασπιστεί ο Μαουρίτσιο Σάρι ο οποίος μίλησε για την επίθεση που δέχεται ο Μουρίνιο, τονίζοντας πως οι οπαδοί πρέπει να τον σέβονται.

«Ο Μουρίνιο εδώ έχει καταφέρει να κερδίσει και πρέπει να τον σέβονται γιατί έχει πάρει τρόπαια για τον σύλλογο. Δεν είδα τον βοηθό μου να πανηγυρίζει μπροστά του, αλλά μετά το παιχνίδι μίλησα με τον Ζοσέ και μου εξήγησε και εγώ κατάλαβα τι ακριβώς πήγε στραβά. Μίλησα με τον βοηθό μου και λύσαμε το θέμα. Του ζήτησε συγγνώμη και τα πράγματα νομίζω ότι τελείωσαν εκεί», ήταν τα λόγια του.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024