Έρευνες διεξάγονται το Σάββατο στο σημείο που βρέθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής το ανθρώπινο κρανίο, στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας, μετά από εντολή του διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας κ. Σιόρεντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν κάποια μικρά ευρήματα τα οποία τοποθετήθηκαν από την Ασφάλεια Πρέβεζας σε ειδικά σακουλάκια και θα σταλούν στον Ιατροδικαστή κ. Βουγιουκλάκη προς διερεύνηση, αν αποφανθεί πως ανήκουν σε ανθρώπινο σκελετό, θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας Αθηνών για ταυτοποίηση.

Στις έρευνες συμμετέχουν η ΕΜΑΚ, η Πυροσβεστική καθώς και η ΛΕΚ Ν.Πρέβεζας καθώς και συνεργεία του δήμου Πρέβεζας και της Π.Ε. Πρέβεζας , τα οποία προχώρησαν σε ενέργειες για την αποστράγγιση της τάφρου.

Το κρανίο που εντοπίστηκε στο χώρο πιθανολογείται ότι ανήκει στην αγνοούμενη από το 2010, Αγγελική Πεπόνη. Και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η εξέταση του από τον Ιατροδικαστή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, οι συγγενείς της Αγγελικής Πεπόνη, η εξαφάνιση της οποίας είχε απασχολήσει το πανελλήνιο, έδωσαν δείγμα DNA ενώ ταυτόχρονα εκφράζουν την πεποίθηση τους, ότι το κρανίο ανήκει στην 26χρονη Αγγελική.

Σύμφωνα με μία πρώτη αυτοψία του καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και προϊστάμενο της τοπικής υπηρεσίας κ. Βουγιουκλάκη, το εύρημα χρονολογείται έως και δέκα χρόνια πίσω και πιθανόν ανήκει σε γυναίκα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο