Στο CAS, το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης, προσφεύγει η ΑΕΚ παίζοντας ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί στην προσπάθεια να «σβήσει» την ποινή -3 που της επιβλήθηκε για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την 6η αγωνιστική.

Όπως γνωστοποιήθηκε άλλωστε την Παρασκευή 19/10 απορρίφθηκε και η έφεση των Κιτρινόμαυρων για την αφαίρεση των τριών βαθμών και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Κι επειδή ο κανονισμός έχει αλλάξει από το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν προβλέπεται πλέον προσφυγή σε τρίτο βαθμό, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ παρά μόνο στο CAS. «Οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων δύνανται να προσβληθούν στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) στην Λωζάννη της Ελβετίας, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον δικονομικό Κανονισμό λειτουργίας του» αναφέρεται χαρακτηριστικά στον Πειθαρχικό Κώδικα.

Στην ΑΕΚ πάντως θεωρούν κατάφωρα άδικη την απόφαση σε σχέση με προηγούμενες φετινές τιμωρίες. Εστιάζουν μάλιστα στο Πανιώνιος – ΠΑΟΚ και στο ΠΑΟΚ – Αρης επισημαίνοντας ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης για βαρύτερα επεισόδια και παραλίγο… φονική φωτοβολίδα πλήρωσε μόνο πρόστιμο.

Σε αντίθεση με την ΑΕΚ που χάνει τρεις βαθμούς για επεισόδια εκτός ΟΑΚΑ και θα αναγκαστεί να δώσει και δύο ματς χωρίς κόσμο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο