Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Προσφεύγει στο CAS για την ποινή -3

ΑΕΚ: Προσφεύγει στο CAS για την ποινή -3

Η ΑΕΚ αποφάσισε να προσφύγει στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης (CAS) για την ποινή -3

Στο CAS, το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης, προσφεύγει η ΑΕΚ παίζοντας ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί στην προσπάθεια να «σβήσει» την ποινή -3 που της επιβλήθηκε για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την 6η αγωνιστική.

Όπως γνωστοποιήθηκε άλλωστε την Παρασκευή 19/10 απορρίφθηκε και η έφεση των Κιτρινόμαυρων για την αφαίρεση των τριών βαθμών και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Κι επειδή ο κανονισμός έχει αλλάξει από το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν προβλέπεται πλέον προσφυγή σε τρίτο βαθμό, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ παρά μόνο στο CAS. «Οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων δύνανται να προσβληθούν στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) στην Λωζάννη της Ελβετίας, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον δικονομικό Κανονισμό λειτουργίας του» αναφέρεται χαρακτηριστικά στον Πειθαρχικό Κώδικα.

Στην ΑΕΚ πάντως θεωρούν κατάφωρα άδικη την απόφαση σε σχέση με προηγούμενες φετινές τιμωρίες. Εστιάζουν μάλιστα στο Πανιώνιος – ΠΑΟΚ και στο ΠΑΟΚ – Αρης επισημαίνοντας ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης για βαρύτερα επεισόδια και παραλίγο… φονική φωτοβολίδα πλήρωσε μόνο πρόστιμο.

Σε αντίθεση με την ΑΕΚ που χάνει τρεις βαθμούς για επεισόδια εκτός ΟΑΚΑ και θα αναγκαστεί να δώσει και δύο ματς χωρίς κόσμο.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024